Columns

6 middeltjes om je lichaam zoveel mogelijk te beschermen tegen straling

Chlorella

Straling blijft vooral vast zitten in je lichaam als je vol zit met zware metalen. Het is dus wijs om je zoveel mogelijk te ontdoen van deze zware metalen die we dagelijks binnenkrijgen door toedoen van onder andere chemtrails. Maar ook door gebruik van aluminium blikjes, aluminiumfolie, batterijen, metalen kookgerei, amalgaam vullingen.Hoe meer zware metalen je in je lichaam hebt hoe beter je functioneert als antenne en geloof me dat wil je niet!

Chlorella is dan de oplossing het pakt namelijk zware metalen op in het lichaam en voert deze af. Tenminste als je genoeg water drinkt! Naast dat het zware metalen opruimt bevat Chlorella ook een uitzonderlijk hoog gehalte aan chlorofyl; de groene kleurstof in de bladeren van planten waarmee zij zonlicht opvangen en omzetten in energie. Chlorella bevat ook grote hoeveelheden DNA en RNA.

Dit zijn stofjes (nucleïnezuren) in je lichaam die belangrijke informatie bevatten over de bouw en functie van al je lichaamscellen.Chlorella bevat ook een unieke stof die alleen in chlorella wordt aangetroffen ‘Chlorella Groei Factor (CGF)‘.

Dit stofje zorgt ervoor dat het algje zich zo razendsnel kan vermenigvuldigen.In het menselijk lichaam levert dit stofje een bijdrage aan een snel herstel van onze beschadigde lichaamscellen en -weefsels door bijvoorbeeld straling.

Let op!
Koop wel de meest zuivere soort chlorella die er is.Herkomst van deze chlorella is Zuid Korea. Het wordt in gesloten kassen gekweekt dus geen vervuiling mogelijk van buitenaf! Volgens recente labtesten door Mike Adams is de Koreaanse chlorella de schoonste chlorella die er is.

Tip
Neem chlorella altijd met wat koriander of via een tinctuur. Chlorella maakt namelijk niet de hersenen schoon van zware metalen.Koriander doet dat wel het ontgift metalen op zeer moeilijk bereikbare plaatsen.

Jezelf aarde (ook wel “earthing” of “grounding” genoemd)

Door het leven, werken en slapen op verdiepingen en door het dragen van schoenen met rubberen zolen, hebben we letterlijk het contact met de aarde verloren. Dit leidt tot een elektrononenbalans en een te hoog lichaamsvoltage.Van nature is het lichaamsvoltage nul, maar door het niet geaard zijn kan dit oplopen tot wel 10 volt.

Door direct huidcontact met de aarde kan de opgebouwde straling in het lichaam de grond in. Daarnaast absorbeert je lichaam de vrije elektronen van de aarde. Deze elektronen helpen je om ontstekingen, de oorzaak van veel ziekten, te voorkomen. De afgelopen eeuw is de hoeveelheid elektromagnetische straling enorm toegenomen.

Het betreft zowel laagfrequente straling, van bijvoorbeeld lampen en huishoudelijke apparaten, als hoogfrequente straling, van bijvoorbeeld zendmasten, mobieltjes en Wi-Fi. Er zijn steeds meer mensen met klachten, zoals  slaapproblemen, chronische vermoeidheid en fibromyalgie, ervaren door deze “Elektrosmog” of puur door het NIET verbonden zijn met de aarde

Dus! Schoentjes uit en lekker wandelen op je blote voeten!

Himalayazout kuurbad
Ik ga altijd 2x in de week in bad met een enorme hoeveelheid zout. Het onttrekt namelijk heel veel straling uit je lichaam. Een Himalayazout kuurbad reinigt en visualiseert.Baden in zout water heeft ook nog is een ontslakkend effect.

Gifstoffen en zuren zullen uit het lichaam verdwijnen en er vindt een overdracht plaats van de mineralen die in het badwater zijn opgelost. Dit zijn maar liefst 84 mineralen en sporenelementen! Het reinigende effect van een 30 minuten durend bad is zelfs gelijk aan dat van drie dagen vasten!

Ik doe altijd 500 gram a 1 kilo in een vol bad met een temperatuur rond de 36-37 graden Celsius. Roer wel even door het bad tot dat het zout is opgelost anders doet het pijn aan je billen. Voor een echt kuurbad dien je 1kg in een vol badwater te doen. Zelf doe ik er ook altijd nog een paar druppels tea tree olie bij of wat verse gember. Bad duur 15-20 minuten, niet afspoelen en 20 minuten rust houden.

Heb je geen bad, neem dan een voetenbadje.

Tip
Koop een grootverpakring Esspo Hymalaya, dit is voor mij het beste Himalayazout wat je kan krijgen.
En een 20 a 25 kilo zak is het voordeligst.

Zuiveringszout

Zuiveringszout werkt neutraliserend op de effecten van straling in ons lichaam. Het is lekker goedkoop en overal goed voor! Ik gebruik het voornamelijk oraal. Meng 1,5 gram (halve theelepel) met een glas water of water met citroensap. Dit doe ik twee maal daags op een nuchtere maag.

Bouw het wel langzaam op en eet pas 1 uur na de inname zodat je lichaam weer genoeg maagzuur kan opbouwen.

Magnesium zout

Magnesium wordt ook wel ‘de vonk van het leven’ genoemd en dat is niet voor niets. Het mineraal is goed voor zo’n beetje alles. Magnesium stuurt enzymen aan die ervoor zorgen dat ruim 300 biochemische processen in je lichaam goed verlopen. Ze allemaal benoemen gaat wat ver, maar denk bijvoorbeeld aan:

–De ontspanning van je spieren
-Het vrijmaken van energie uit je voeding
-De vorming van gezonde tanden en botten
-Het verhogen van je weerstand tegen spanning en stress
-De overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren.
Je lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken.
Zuurstof, water en magnesium zijn de belangrijkste voedingsmiddelen op deze aarde.
Ik gebruik altijd 1 kilo voor een heel bad. Maar je kan er ook 2 of zelfs 3 kilo in doen. Een badtemperatuur van 37 graden Celsius in perfect. Badtijd minimaal 20 minuten, optimaal is 45 minuten maar dat hou ik zelf nooit vol.

Tip
Koop een groot verpakking van 25 kilo! De beste magnesium bad kristallen die je kan kopen is van het merk Zechsal. Zechsal heeft haar eigen Fabriekje in Groningen.

Chaga thee

Het is mijn belangrijkste wapen om mezelf te beschermen tegen straling. Chaga wordt ook wel de diamant van het woud’, ‘koning van de kruiden genoemd. Chaga van de beste kwaliteit komt uit Siberië, uit de ongerepte oer bossen. Gebruik alleen verse brokken nooit poeders of capsules!

Chaga bevat enorme krachten wat teveel is om nu even allemaal op te noemen. Kan er wel 20 pagina’s over schrijven waar het allemaal goed voor is. Maar het meest bijzondere ingrediënt van deze power paddenstoel is SOD (superoxide dismutase).

Dit is een enzym met de eigenschappen om zgn. vrije radicalen in het lichaam te vernietigen. Vrije radicalen zijn moleculen in ons lichaam die een elektron missen. Ze kunnen de elektron die ze zoeken uit andere moleculen rukken en deze daarmee beschadigen,zelfs DNA.

Als er teveel vrije radicalen in ons lichaam zijn wordt het mechanisme overbelast en wordt ziek. Een antioxidant is in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren waardoor deze onschadelijk worden gemaakt en celmutatie (de veroorzaker van o.a. kanker) wordt voorkomen. Daarmee worden de gevolgen van onze dagelijkse blootstelling aan electrosmog, röntgen, telefoonstraling e.d. geneutraliseerd.

Chaga is niet altijd even makkelijk te krijgen. Wil je wat top kwaliteit chaga hebben dan kan je bij mij terecht. Wij hebben vrienden wonen in Siberië die het regelmatig plukken voor ons en naar ons toe sturen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor mijn klanten. Als je meer informatie wil hebben over dit bijzondere product of je wilt wat chaga bestellen dan kan je me altijd een privé berichtje sturen.

Lusado David Holkenberg.

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button