Joan van Wijnen

Bijdrage Micheal

Tot nu toe heb ik veel over mijn zoon gesproken, maar dit keer laat ik hem aan het woord. Met de methode gefaciliteerde communicatie kunnen wij een inkijkje nemen in zijn rijke gevoelsleven.

Lieve, lieve mensen,

Ik wil jullie iets vertellen hoe creatie werkt. Creatie werkt vanuit het gevoel van liefde en overvloed. Dat is iets wat jij jezelf mag geven elk moment van de dag. Want wanneer jezelf het gevoel geeft, zal het in de realiteit zich aandienen. Want dat is het creatieve proces.

Ga je uit van tekort, zal tekort je deel zijn. Luister heel goed naar je eigen lichaam, want die gaat altijd voor overvloed en gezondheid en heelheid. Jouw lichaam vertelt wat er in werkelijk aan de hand is. Want daarom hebben we in dit leven gevraagd om in een lichaam te leven op aarde. En aarde is de leerschool, waar je mag leren wat jouw werkelijke waarden zijn.

Het is alleen maar een w toevoegen aan de aarde om het waardevol te laten zijn in een aardevolle wereld. Het zeg jullie, dat jullie het recht ontnomen is om te creëren. En ik zeg jullie, dat ik jullie dat recht weer terug geef. Je hebt het recht om alles te creëren wat je in jouw leven zou willen wensen.

Maar omdat iedereen in jouw omgeving gezegd heeft dat dat niet mogelijk is, denk je ook dat dit niet jouw deel is. Het is een moeizame strijd om daaruit te komen. Maar zoek mensen in jouw omgeving, die deze weg al gevonden hebben. En die voor overvloed in alle opzichten gaan.

Dat wil niet zeggen, dat je zeven boten en tien huizen moet hebben. Maar wel een huis waar je helemaal gelukkig in voelt en voedsel waar je je helemaal gezond in voelt. En een liefde waar je helemaal blij van wordt. Vooral dit laatste is eigenlijk het belangrijkste.

Wanneer je de liefde in jezelf en de ander vindt zal alles veranderen. Maar wees bereid om te kijken naar die stukken, die bij jou nog niet liefdevol zijn, want anders zit je in een relatie waar het destructieve kan uitpakken. Want liefde vergroot alles. Echt alles. Het laat zien wat er is, zodat je het kan transformeren en helen. Laat dat de weg zijn, die je mag gaan.

Michael

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Close
Back to top button
Close