Historie

Bosnische piramides zetten gevestigde wetenschap voor raadsels

De Bosnische piramides halen wetenschappelijke theorieën en de verhalen vanuit het Christendom bikkelhard onderuit.

De Bosnische piramides halen wetenschappelijke theorieën en de verhalen vanuit het christendom bikkelhard onderuit. Deze piramides in Bosnië blijken 12.000 jaar oud en gebouwd te zijn door bouwers, die beschikten over zeer geavanceerde technologieën.

Men gebruikte bijvoorbeeld beter beton dan men nu kent, er is een energiebundel ontdekt bij de piramide van de zon en er is bewijs gevonden van heuse genezingskamers in het ondergrondse labyrint van maar liefst 16 km lang.

Piramides in Europa ,ook ons Europese vasteland is in het bezit van piramides.
In Bosnië zijn er vijf: de piramide van de zon, de maan, de draak, de liefde en de aarde.

Zijn de piramides in Egyptische en de Mayacultuur verbazingwekkend te noemen en lijken ze over allerlei magische achtergronden te beschikken. Dat is ook het geval met de piramides in Bosnië. In dit artikel zal de piramide van de zon belicht worden.

Door de ontdekking van het bestaan van dergelijke oude culturen in Bosnië-Herzegovina is er een heel ander licht geworpen op de geschiedenis, zoals wij die tot nu toe aannamen.
De beschaving hier blijkt maar liefst 12.000 jaar oud te zijn en blijkt bovendien op veel terreinen geavanceerder te zijn dan de onze.

De ontdekking
In 2005 werden voor het eerst op het Europese continent, vijf onder heuvels begraven piramides gevonden. De grootste piramide ter wereld werd er zelfs gevonden: de Bosnische piramide van de Zon.
Tegelijkertijd werd het onomstotelijke bewijs geleverd dat er reeds duizenden jaren geleden een geavanceerde beschaving bestond.

Oude geavanceerde beschavingen hebben bestaan
Antropoloog aan de Amerikaanse universiteit in Bosnië-Herzegovina, professor Sam Semir Osmanagich tevens lid van de Russische Academie van Natuur Wetenschappen heeft de ontdekkingen aangetoond, alsmede dat alles wat wij geleerd hebben over de geschiedenis van de mensheid niet klopt.

De mens zou niet het resultaat zijn van evolutie, ook zou er nooit een ‘missende link’ gevonden gaan worden.

De intelligente mens is het product van genetische technologie, is zijn stelling.
Volgens de professor tonen de piramides aan dat de bouwers op het gebied van energie, astronomie en bouwkunde verder waren ontwikkeld, dan waartoe wij nu in staat zijn.

Deze gevonden bewijzen worden maar moeilijk geaccepteerd, omdat de mainstream wetenschappers, historici, antropologen en archeologen zitten vastgeroest in oude aanvaarde stellingen.

Bewijzen van geavanceerde beschavingen:

In het Libanese Baalbeck zijn stenen gevonden van 1200 ton. Dit is vier keer zo groot, als onze huidige kunde zou kunnen construeren. Wie heeft deze gigantische blokken op zijn plaats kunnen zetten, vormgeven en verplaatsen?

De bouwwerken in Machu Picchu Peru tonen aan dat  er vier verschillende beschavingen hebben geleefd, die ieder een eigen bouwstijl hadden. De eerste beschaving bleek het meest geavanceerd te zijn. Volgens de geschiedenisboeken zijn deze bouwwerken aan de Inca’s  toegeschreven.

Nieuwe gegevens hebben echter aangetoond dat piramides in China, Egypte, Mexico en Peru veel ouder zijn dan men tot nu toe heeft aangenomen.

-De Yonugani megalistische monumenten, die zich 80 meter onder de zeespiegel in Japan bevinden tonen ondubbelzinnig aan dat er ongeveer 12.000 jaar geleden reeds een vergevorderde beschaving bestond. Deze beschaving is weggevaagd door een oceaan, toen het water plotseling 80 meter steeg.

-De Cahokia piramides laten zien dat de bouwers in staat waren miljoenen tonnen bouwmateriaal te verplaatsen en daarnaast over verbluffende astronomische kennis beschikten. Men wist het verschil tussen het kosmische en magnetische noorden.

-De oudst gevonden piramides in China en Egypte werden gebouwd met zandsteen en grantiet terwijl jonger piramides met baksteen en modder werden gebouwd.

-De enorme stenen hoofden op Paaseiland. Stenen hoofden die overigens ook een lichaam lijken bezitten. De perfecte granieten blokken van een piramidecomplex in Bolivia: Akapana. De honderden kilometers lange patronen die erop lijken te duiden dat er ooit een enorme stad heeft bestaan. De met laserprecisie gebouwde kamers in de piramides van Giza. Allen zijn ze met de hedendaags geaccepteerde wetenschap niet te verklaren.

Eerste Europese piramides
De eerste Europese piramides werden ontdekt in 2005. Deze zijn bedekt met een dikke laag aarde en vegetatie. Na 6 jaar en 340.000 manuren verder is er al meer informatie aan het licht gekomen dan dat er gedurende 200 jaar onderzoek van de piramides in Egypte aan het licht gekomen is.

De vallei van piramiden in Bosnië bestaat uit vijf piramiden en zijn door Osmanagich als volgt benoemd:
-De piramide van de Zon
-De piramide van de Maan
-De piramide van de Draak
-De piramide van Moeder Aarde
-De piramide van de Liefde

De piramide van de zon is van een soort beton gemaakt die wij niet kunnen produceren
Deze piramide is 73 meter hoger dan de grote piramide in Egypte. Met een hoogte van 220 meter met stip de grootste piramide ter wereld. Deze piramide bestaat uit volledig rechthoekige betonblokken en is zeer nauwkeurig op het kosmische Noorden gericht. (foutmarge van 0 graden, 0 minuten en 12 seconden)

Het beton is extreem hard (tot 133 MP) en absorbeert slechts 1% water. Dit maakt het beton veel beter dan moderne betonsoorten. Volgens koolstofdatering is de laag grond op de blokken zo’n 12.000 jaar oud. Een Pools natuurkundig instituut heeft de ouderdom berekend en kwam tot 10.350 jaar. Dit maakt de Bosnische piramides de oudste (bekende) piramides op onze planeet.

Ondergronds labyrint langer dan 16 km
Onder de vallei der Piramiden is een uitgestrekt tunnelnetwerk gevonden, dat maar liefst meer dan 16 kilometer lang blijkt te zijn.
In dit labyrint zijn sculpturen gevonden met een massa van 9000 kilo. (een typisch voorbeeld van oude noeste vooral sterke beeldhouwers…)

Er is ook een grafheuvel van 61 meter hoog ontdekt die gelijk tot de hoogste ter wereld gerekend mag worden en deels bestaat uit kunstmatig gecreëerde betonnen lagen.

Onbekende energiebundel komt uit de piramide van de zon
De piramide van de Zon in Bosnië. Wetenschappers hebben ontdekt dat er uit de top een onbekende, krachtige energiestraal opstijgt. Deze lichtstraal is door middel van technieken zichtbaar gemaakt en niet voor het menselijk oog zichtbaar. Dit is een energiebundel van 4,5 meter breed en heeft een frequentie van 28kHz.

Deze energiestraal gaat tegen alle bekend staande natuurwetten in, daar deze sterker wordt naarmate de afstand tot de piramide groter wordt.
Dit is het bewijs dat er ooit op onze planeet een vergevorderde energietechnologie heeft bestaan.

Het ondergrondse labyrint beschikt over helende capaciteiten.

De genezingskamers van het labyrint van Bosnië.
In het labyrint zijn drie kamers ontdekt en een klein blauw meertje.
Ter plekke zijn energiemetingen verricht waaruit bleek dat de ionisatie van de lucht hier maar liefst 43 keer hoger is dan gemiddeld in de buitenlucht. Dit maakt deze vertrekken heuse “genezingskamers”

Metingen in 2011 hebben aangetoond dat er nul negatieve elektromagnetische straling is alsmede geen kosmische radioactieve (achtergrond)straling in de tunnels. De sculpturen die bij de ondergrondse waterstromen werden geplaatst blijken een magische werking te hebben. Zij zetten alle negatieve straling om in positieve.
Dit maakt dit ondergrondse complex één van de veiligste ter wereld en is daarom een ideale plek om het menselijke lichaam te doen regenereren en herstellen.

Alles op zijn kop gezet
In Bosnië is in slechts zes jaar tijd een schat van informatie ontdekt. Kennis die is erkend
door 55 toonaangevende wetenschappers uit 10 landen. Deze kennis zet praktisch alle tot nu toe voor waar aangenomen wetenschappelijke ‘feiten’ over de herkomst van de mensheid volledig op zijn kop.

Het is voor bijvoorbeeld christenen een uitdaging om deze feiten te plaatsen in de context van de  Bijbelse historische verslagen over de zondvloed en de hieraan voorafgaande beschreven komst van wezens uit de hemel…

Er wordt dus ook nu nog steeds genoeg gevonden om eens goed een partijtje “out of the box”te gaan denken.

Zo zou de Bosnische piramide van de zon er bijvoorbeeld uit kunnen zien. Als onze hedendaagse wetenschappers nu eens een snelle manier vinden, om die berg af te graven, is dit wellicht wat we dit leven nog kunnen aanschouwen.

Op de afbeelding hierboven ziet u de Bosnische piramide van de zon. Deze piramide is groter dan de beroemde grote piramide van Gizeh.

Bron:Lucifall

 

Toon meer

Related Articles

Back to top button