Joan van Wijnen

De omwenteling deel II

Via Ayaan ben ik contact gekomen met Mariët Broné. Zij wilde met mij het experiment wel aangaan om te zien of het mogelijk is om ook met mijn zoon contact te leggen.Van één van de voorgesprekken met mijn zoon had zij verslag gemaakt. Ik viel compleet van mijn stoel. Hier volgt een klein deel uit dit verslag.

***
Mi: Mam, Je hoeft niet alles in het werk te stellen hoor. Het gaat goed met me. Ik voel jou. We “moeten” niet. We kunnen wel veel samen doen. Filmpjes maken, om te tonen hoe ik de dingen laat zien. Vertaler worden om beter begrip te hebben voor iedereen. Het zit in de kleine dingen. Gelukkig dat wij er ook zijn. De wereld zou anders behoorlijk saai zijn.

Wij, mensen met Down, hebben meer(DNA). Draai het eens om. Wij hebben materiaal wat jullie niet hebben. Dat wij ons niet gedragen, zoals jullie, wil niet zeggen dat we dom zijn of dingen niet begrijpen De kunst is om elkaar te verstaan. De kunst van het denken. Waarom ik dingen herhaal? Omdat ik om hier te kunnen zijn soms “ankers”nodig heb. Door dit te vragen kan ik beter in jullie wereld stappen en er zijn. Als het nodig en de bedoeling is dan is er heel duidelijk contact.

Mariet herinnert zich dat Michael in het vorige gesprek heel duidelijk contact met haar maakte toen Joan aan hem vroeg of hij nog een keer naar Mariët wil. Michael keek direct recht in de ogen van Mariët en riep een volmondig ‘Ja’. Een gefocuste reactie die opviel omdat Michael eerder niet veel oogcontact op een dergelijk directe vraag liet zien.

***
Mi: het gaat om het destructureren van de maatschappij.

Ma: Dat is wel heel hoogdravend.

Mi: Dat lijkt maar zo. Wat dacht je van de val van de banken.

Daar bleek al de hoge mate Michael geïnteresseerd was in het bankensysteem. Het was net na de val van de Lehman Brothers. Hij zou zich de tijd daarna, iedere keer wanneer zich een mogelijkheid aandiende zich er mee bemoeien. Zelfs zover dat hij nu achter de schermen druk bezig is om een heel nieuw geldsysteem te introduceren.

Mi: Dat lijkt maar zo. Wat dacht je van de val van de banken.

Daar bleek al de hoge mate Michael geïnteresseerd was in het bankensysteem. Het was net na de val van de Lehman Brothers. Hij zou zich de tijd daarna, iedere keer wanneer zich een mogelijkheid aandiende zich er mee bemoeien. Zelfs zover dat hij nu achter de schermen druk bezig is om een heel nieuw geldsysteem te introduceren.

Mi: Door er voor mij te zijn en te tolken.

Ma: Concreet?

Mi: Mij en mijn moeder laten onderzoeken, hoe onze communicatie werkt en nog duidelijker kan worden. Wil je mama vragen wat haar droom is in het gesprek. Stel je voor over 5 jaar. Hoe ziet je leven er dan uit? Wat zou je willen?

***
Ma: Wat vind je hiervan? Geldt dit ook zo voor jou? Wat is jouw droom?

Mi: Dat alle mensen en dieren gelijk zijn.

Ma: Is dat mijn eigen wens?

Mi: Nee, dat is de link tussen ons. Daarom ben ik bij jou. Jij geeft om dieren en mensen. Het onbevooroordeeld nemen van iemand zoals hij is en dit bewust kunnen maken bij anderen o.a. zodat anderen nieuwe beelden kunnen maken en eigen stukken kunnen loslaten. Ik kan mensen helpen om hun bevooroordeelde stukken los te laten door te laten zien wat ze doen.

Bijvoorbeeld:

  • Wat zie je werkelijk?
  • Zet eens een andere bril op, wat zie je dan?

Ik kan laten zien hoe de wereld er ook uit kan zien door:

– lichaamstaal/gedrag te spiegelen

– telepathisch beelden/gevoel te laten zien aan anderen. Hoe de werkelijkheid er ook uit kan zien.

Het hele bijzondere van deze ervaring is, dat ik zeker wist dat hij alleen maar filmpjes van Bassie en Adriaan en Mega Mindy keek. Waar haalde hij zijn kennis vandaan en kon ik daar ook contact mee leggen? Zou het voor mij en voor ieder ander mogelijk zijn om ook deze vaardigheid te ontwikkelen? Ja, kan ik nu volmondig antwoorden.

Ik zal je met deze blog mee nemen in de wereld van mijn zoon. Een wereld met onbeperkte mogelijkheden. Ik zal jullie laten kijken naar je eigen leven, want dat is de basis van jouw creatie. Want we zijn met elkaar             co-creators van het universum, wanneer we in volledige verbinding met onszelf weten te komen.
Ik zal je meenemen naar de wereld van het gevoel, emoties, verbeelding, sjamanen, maar ook de langs de wetenschap van de kwantummechanica.

Liefs Joan

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close