Gezondheid

Deze spraakmakende documentaire onthult hoe gevaarlijk het HPV-vaccin is

De driedelige documentaire Sacrificial Virgins, waarin wordt gekeken naar de gevaren van de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix, is in Australië in de prijzen gevallen.

De film won tijdens het Watchdog Film Festival in Brisbane de Best of the Festival-award en een award voor onderzoeksjournalistiek.Onderzoeksjournaliste Joan Shenton zet in haar documentaire vraagtekens bij de veiligheid van het HPV-vaccin.

Beangstigend
Ze laat zien dat het vaccin tegen baarmoederhalskanker kan leiden tot aandoeningen of zelfs sterfte.
Shenton zet ook vraagtekens bij het medische onderzoek dat is gedaan naar het HPV-vaccin en pleit voor meer wetenschappelijk onderzoek
.Ze zei dat het maken van een onderzoeksfilm soms nogal beangstigend kan zijn, omdat je werkt in de schaduw van machtige commerciële en politieke spelers die niet willen dat je gehoord wordt.

Slachtoffers
Shenton droeg de awards op aan de families van de slachtoffers die ze heeft gefilmd.In de films zien we onder meer Chloe Leanne Brookes, die ziek werd na haar tweede injectie. Ze raakte verlamd en kan niet meer eten.We zien ook Ruby Shallem (foto), die verlamd raakte na het controversiële vaccin.

Geen bewijs
“De films tonen aan dat er geen bewijs is dat de HPV-vaccins Gardasil en Cervarix in de toekomst zullen beschermen tegen baarmoederhalskanker, omdat er geen wetenschappelijk bewijs is dat HPV daadwerkelijk zulke kankers veroorzaakt,” zei de filmmaakster.

“De films laten wel genoeg bewijs zien waaruit blijkt dat talloze jonge vrouwen wereldwijd neurologische schade hebben opgelopen na het krijgen van deze vaccins,” voegde ze toe.Dat blijkt voornamelijk te komen door aluminium dat als hulpstof in de vaccins wordt gebruikt.

Opgedrongen
Toch worden ze opgedrongen aan hele bevolkingsgroepen in vele landen via nationale vaccinatieprogramma’s, aldus Shenton.Het belangrijkste is volgens haar dat de vaccinatieprogramma’s worden stopgezet totdat onderzoek naar de langetermijneffecten is afgerond.
“We hopen dat Sacrificial Virgins zal helpen om deze middelen van de markt te halen totdat onafhankelijk onderzoek laat zien dat de risico’s niet opwegen tegen de voordelen,” besloot ze.

Bron: Nine9news/Natural News

Labels
Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close