Themadag “Zelfhulp bij kanker”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/10/2019
11:00 - 17:00

Locatie
Helicon gebouw

Categorieën


Het betere Eten presenteert Themadag “Zelfhulp bij kanker” 27 oktober in Zeist

Deze dag geeft informatie en inzicht vanuit verschillende aspecten rondom kanker. Heb je interesse om deze bijzondere en nuttige dag bij te wonen? De tickets kun je bestellen op onze site Het betere eten.nl. Zo ben je verzekerd van een plekje. Het wordt geen zwaar beladen dag maar een mooie dag!

Wat kun je verwachten? • Inzicht in voeding bij kanker, met een speciaal voedingsprogramma • Inzicht in leefgewoontes en denkpatronen. • Informatie bij kanker in het gezin. • Wat zeg je tegen jezelf, de kracht van je gedachten. • Stel je vragen aan de gastsprekers.

Wim van der Meer Auteur van het boek “Laat je niet opvreten door kanker” Gepensioneerd Gewichtsconsulent en Electro acupuncturist, Orthomoleculair Detoxconsulent en Orthomoleculair voedingsadviseur. Wat is de relatie voeding en kanker en hoe pas je dat toe?

Eise Akker Eigenaar van Trainingsbureau HDEPP. Coach op gebied van gedrag en communicatie. Hij legt uit waarom communicatie zo belangrijk is bij mensen onderling. Heldere communicatie naar en van de oncoloog en verzorgenden uit het gezin.

Tonny Adriaans van der Ham Een belangrijke invalshoek van waaruit Tonny, mede als ervaringsdeskundige, in haar praktijk werkt is de Simonton Methode die meer kan bieden dan bestralingen en chemo’s alleen. Op deze bijzondere lezing geeft Tonny een aantal oefeningen vanuit de Simonton therapie en meer info.www.reflexton.nl

Patricia Mensink Gastvrouw en speaking Lady op deze dag. Founder Bewustzijnsorganisatie Alwareness Alwareness.org/Alwareness Tv

Ga voor tickets en info naar www.hetbetereeten.nl/lezingen/

 

Back to top button
Close