Columns

Tweede Kamer wil geen onderzoek naar betrouwbaarheid coronatest

De Tweede Kamer vindt een onderzoek naar de betrouwbaarheid van de PCR-test niet nodig. Dit is opmerkelijk aangezien nu alle coronamaatregelen gebaseerd zijn op de uitslagen van deze test.
In het debat met premier Rutte liet Wybren van Haga geen spaan heel van Rutte en zijn opmerkingen over de PCR-test. Van Haga gaf aan dat de PCR-test in feite kijkt of er “brokstukjes” aanwezig zijn in het lichaam van de geteste persoon. Maar die stukjes kunnen wel maanden oud zijn. Dat vraag om verder onderzoek zou je denken.
En als het klopt wat Van Haga zegt kan dat enorme impact hebben. Er zal dan ook gekeken moeten worden of de coronamaatregelen nog wel te rechtvaardigen zijn.
Maar wat blijkt, alleen PVV, SGP en FVD willen dat er naar gekeken wordt. De rest van de Tweede Kamer kijkt even de andere kant op. Dit zegt alles over de manier waarop het kabinet én heel politiek Den Haag omgaan met de coronacrisis.
Wél vergaande maatregelen nemen die onze samenleving en onze economie totaal ontwrichten, maar een onderzoek naar de betrouwbaarheid van de PCR test (waarop het coronabeleid gebaseerd is) dat vindt het kabinet dan weer niet nodig.
Bijdrage: Käthie Schene
Copyright foto; https://images.app.goo.gl/ZKo78kaSwedVBq6fA
Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close