Columns

Verrijk de petitie: storneer eenmalig je automatische incasso

Wat kunnen de slachtoffers van het geldgeweld – uitgeoefend in symbiose tussen banken,overheden en grote ondernemingen (nota bene met de onwettige digitale €) -doen?

Zijn wij geheel machteloos? Zeker niet !!!
Integendeel: We zijn zelfs in staat alle actoren ter verantwoording te roepen.
Ze zullen namelijk wel moeten luisteren. wanneer ze de onwettige hoeveelheid geld, waarop ze hun macht baseren en inzetten, niet meer zo gemakkelijk kunnen krijgen.
 
Jürgens Redczus voert al jaren rechtszaken tegen deze kwaad willende actoren en legde (legt) daarbij steeds meer onrecht bloot.
 
Via de link op het storneringsformulier kan men kennis nemen van de feitelijke documenten, zoals het bewijs van  de Nederlandse Bank (DNB), dat de digitale Euro geen wettig betaalmiddel is. 
 
Wie zich echter in deze malafide gedoogzaken zou willen verdiepen; genoeg redenen op het net, die duidelijk aanleiding vormen om aangifte te doen!
 
Het signaal van terugboeking (van het eerder automatisch overboeken naar incasseerder) zal opgemerkt worden. 
 
Eerder heeft dit zelfde kwaadwillende beleid namelijk al het Referendum om zeep geholpen!!
 
Omdat o.a. hiermee verwachte geldpatronen onvoorspelbaar worden; zullen, bijvoorbeeld, speculaties en andere zaken moeten worden uitgesteld.
 
Zelf werd Redczus-onterecht als wanbetaler aangemerkt- door Essent 8 dagen lang van energie afgesloten, hoewel zij later zelf de eindafrekening van € 262,84 bevestigden en hij een strafrechtzaak hieromtrent, bij het Hof heeft gewonnen!Omdat hij banken niet meer kan vertrouwen, heeft Redczus, vanwege gewetensbezwaren als plichtethicus geen bankrekening meer.
 In de wet staat niet vermeld. dat men verplicht is een bankrekening aan te houden en desondanks eist Achmea DFZ, dat zijn zorgpremie per bank wordt betaald! Deze bovengenoemde zaak is nu bij de Hoge Raad terecht gekomen, omdat er meer rechten worden ontleend / toegekend aan het onwettige digitale geld, dan aan het wettige contante betaalmiddel. 
 
Er zijn legio redenen te noemen om aangifte te doen. In het boekwerk “Geldschepping” kan men lezen over een nog niet geopenbaard misdrijf, wat als duidelijk voorbeeld voor boekhoudfraude annex balansfraude mag dienen.
 
We hebben de toekomst van ons eigen geld zelf in de hand. Wees daartoe nobel en help het algemeen belang een handje ten behoeve  van geld, wat ons dient en democratisch gekozen wordt.
Op een nobele toekomst!
 
De initiatiefnemers
Toon meer

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button