Artificial Intelligence

De Negende cirkel Satanische cultoffers

Een document uit de geheime archieven van het Vaticaan, in bezit van het Internationaal Gerechtshof voor Gemeenschappelijk Recht (IGGR) in Brussel, bevestigt dat het verplicht is dat de Paus en Kardinalen deelnemen aan satanische riten.

De negende cirkel Satanische cultoffer onder leiding van Paus Francis Jorge Mario Bergoglio is gepland voor de zomerzonnewende op 21 juni 2018. Kinderen voor deze Satanische rite zullen worden geleverd door een internationale ring van kinderexploitatie, gefinancierd door de globale elite, uitgevoerd door de maffia, en georganiseerd door het Vaticaan.

Dit is niet de eerste keer dat Paus Franciscus wordt beschuldigd van het verkrachten en vermoorden van kinderen. In juli 2014 getuigden twee jonge vrouwen aan het IGGR-Hof, die beweerden dat Paus Franciscus in het voorjaar van 2009 en 2010 ze had verkracht tijdens kinderoffer plechtigheden.

Volgens een voormalig medewerker van de Curie in Rome vonden de verkrachtingen en moorden plaats in het Carnarvon Kasteel in Wales en een niet bekendgemaakt Frans kasteel. Een officier van justitie had notariële verklaringen ingediend van acht andere slachtoffers die beweerden soortgelijke misdaden te hebben meegemaakt.

Het Hof had ook documenten ontvangen uit de geheime archieven van het Vaticaan, waaronder het
Magistraat Privilege van 25 december 1967. Deze kanonwet statuut verklaarde dat voordat een nieuwe Paus aantrad, hij verplicht was deel te nemen aan de Ninth Cirkel Satanische Cult kinderoffer rituelen. Het document verwees specifiek naar ceremoniële moorden op pasgeboren baby’s, gevolgd door consumptie van hun bloed.

Ooggetuigen tijdens het proces beweerden ook dat koningin Elizabeth, haar man Prins Philip, Britse koninklijke familieleden en de katholieke Jezuïet-overste generaal Adolfo Pachon in aanwezigheid van Paus Franciscus en voormalig Paus Ratzinger bij de kinderoffers van de Negende Cirkel aanwezig zijn geweest.

Door de bewijzen van ooggetuige zijn deze vreselijke feiten geen samenzwering meer:

“Een samenzwering wordt zelden of nooit bewezen door een positieve getuigenis. Wanneer een misdrijf van grote omvang op het punt staat te worden gepleegd door een combinatie van individuen, handelen ze niet openlijk, maar heimelijk en in het geheim.

Het ontworpen doel is alleen bekend aan degenen die het aangaan. Tenzij een van de oorspronkelijke samenzweerders zijn metgezellen verraadt en tegen hen het bewijs levert, kan hun schuld alleen worden bewezen door indirect bewijs omdat omstandigheden niet kunnen liegen.

Trial of the Conspirators
Na de dood van Kardinaal Spellman in 1967 tot nu toe,waren het de volgende “leeuwen” die de geheimen bewaken. Kardinaal Cooke een ridder van Malta en kardinaal O’Connor, de Aartsbisschop van New York van 1984 tot zijn dood in 2000. Hij was een voormalig marine-kapelaan tijdens Spellman ‘s Vietnamoorlog.
Inmiddels opgevolgd door Kardinaal Timothy Dolan.

Wat er vandaag precies gaat gebeuren.
Wij zullen het niet weten.

De wereld van het Vaticaan blijf een groot mysterie.

Aanvullende bronnen:
https://www2.gwu.edu/~erpapers/teachinger/glossary/spellman-cardinal.cfm
https://eu.lohud.com/story/news/local/westchester/2014/11/02/catholic-archdiocese-names-parish-mergers-see-list/18369597/
https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Catholic_Archdiocese_of_New_York
https://spartacus-educational.com/USACWtrial.htm

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button