5GCorona

Heeft de uitbraak van het Coronavirus iets te maken met 5G?

Omdat de media ons overspoelt met updates over het coronavirus en de voorspelling van de CDC dat een grote epidemie onvermijdelijk is, krijg ik (Dr.Thomas Cowan, M.D) veel vragen over deze situatie. Voordat ik mijn gedachten deel, wil ik benadrukken dat dit een immens, controversieel en emotioneel geladen onderwerp is, een onderwerp dat zorgvuldig nadenken, onderzoek en actie vereist.

Ik heb geen speciaal inzicht in het ontstaan ​​van deze situatie behalve het onderzoek dat ik heb gedaan. Ik wil ook benadrukken dat iedereen die niet de tijd en moeite neemt om dit artikel van Martin Pall, PhD en het boek “The Invisible Rainbow” van Arthur Firstenberg’ te bekijken, hoogstwaarschijnlijk niet het volledige beeld zal hebben.

Dit artikel is slechts een korte blik op wat deze twee pioniers ons vertellen.

Ten eerste werd, zoals ik eerder heb uitgelegd, elk exemplaar van de ‘influenza’-epidemie in onze moderne tijd geassocieerd met een radicale verandering in de elektrificatie van de aarde vlak voor de uitbraak. Een van de meest bestudeerde van deze pandemieën was de Spaanse grieppandemie van 1918, waarbij miljoenen mensen over de hele wereld werden gedood. De Spaanse grieppandemie begon eigenlijk niet in Spanje, maar begin 1918 in de Verenigde Staten.

Het werd vooral geassocieerd met marinebasissen  en installaties die als eerste radar met hoge intensiteit installeerden. Het gebruik van wereldwijde radarsignalen groeide exponentieel en samen met deze uitbreiding verspreidde de pandemie zich snel over de hele wereld, zelfs op plaatsen die geen contact hadden met geïnfecteerde reizigers. Met andere woorden, het verscheen op dezelfde tijd op marineschepen en havens, wat in wezen bewees dat een besmettelijke of besmettelijke etiologie onmogelijk was.

Paradoxaal genoeg meldden de doktoren destijds ook dat hun patiënten niet stierven door ademhalingscomplicaties, zoals men zou verwachten van een infectie met een respiratoir virus; eerder, zoals twee artsen destijds zeiden:

“We hebben nog geen bericht ontvangen van een geval waarin de stollingstijd niet werd verlengd.”

Hun patiënten stierven aan inwendige bloedingen, bloedingen in de hersenen en complicaties als gevolg van het falen van de bloedstolling. Dit was een bekend neveneffect van de blootstelling van menselijk bloed aan intense elektrische blootstellingen sinds ten minste 1779, toen primitieve elektrische apparaten voor het eerst werden gebruikt bij menselijke proefpersonen.

De grieppandemie van 1956 volgde direct op de introductie van radarinstallaties met hoge intensiteit voor de kust van Alaska, Cape Cod en de haven van New York. Voor het eerst werd de hele aardbol blootgesteld aan een niveau van radargolven dat nog nooit eerder op aarde was waargenomen. Binnen enkele maanden nadat deze installaties online waren gegaan, begon de pandemie van 1956.

In 1968 brak de pandemie van “Hong Kong griep” de wereld rond. Dit volgde ongeveer acht maanden nadat de eerste satellieten in de Van Allen-stralingsgordel op aarde in gebruik waren genomen. Nogmaals, artsen merkten dat hun patiënten stierven aan acute bloedingen in plaats van de ademhalingscomplicaties die men zou verwachten van complicaties van de griep.

De Van Allen-riemen zijn het beschermende elektrische schild rond de aarde. Nooit eerder was de mensheid zo onverstandig geweest om straling uitstralende elektrische apparaten rechtstreeks in een baan om de aarde te brengen.

Het lijkt erop dat wanneer er een kwantumsprong is in de intensiteit van elektrische blootstelling, veel mensen en vele andere levende wezens sterven. Ze sterven snel en ze sterven door de goed gedocumenteerde veranderingen in hun bloed. Dit patroon heeft zich keer op keer herhaald.

Dit brengt ons bij de uitbraak van het coronavirus. Zoals Dr. Pall duidelijk heeft gemaakt, was Wuhan City in China, waar de uitbraak begon, de eerste locatie van de meest intense uitrol van 5G draadloze technologie ter wereld.

De uitrol van 5G in onze steden en dorpen over de hele wereld valt ook samen met de plaatsing van duizenden stralingsemitterende satellieten in de ionosfeer en magnetosfeer. Hoewel ik me niet bewust ben dat hemorragische gebeurtenissen plaatsvinden tijdens de huidige uitbraak van het coronavirus, vat Dr. Pall een aantal onderzoeken samen waarin EMV-straling een mede-factor is bij het onderdrukken van onze immuunrespons op virale infecties, of zelf virale infecties veroorzaakt meer dodelijk.

In beide gevallen hebben we waarschijnlijk niet zoveel te maken met een eenvoudige virale infectie als de gevolgen van de kruising van een dramatische toename van onze wereldwijde blootstelling aan EMV, evenals een mogelijke virale cofactor.

Als er een virus bij betrokken is, dan hebben de getroffen mensen een voldoende verzwakt immuunsysteem dat weinig bescherming biedt tegen dit virus. Dit is een tragische situatie, die ons oproept om snel wakker te worden voor de gevaren van de verdere intensivering van de elektrificatie van de planeet. Dit is een planetaire noodsituatie.

In willekeurige volgorde zijn dit de dingen die ik doe om mezelf en mijn vrouw gedurende deze tijd te beschermen.

1 Waar mogelijk gaan we naar buiten, lopen op blote voeten op het strand en lopen in onze tuin.
2 We eten een vetrijk, voedend traditiedieet met alleen vers, niet-chemisch behandeld voedsel.
3 We nemen vitamine C, 2.000-5.000 mg per dag en 1.000-2.000 mg elk uur terwijl we wakker zijn bij het eerste teken van een ziekte.
4 We drinken het beste water waar we toegang toe hebben en dat zal ik de komende weken uitvoeriger bespreken.
5  Immunity Matrix, 1 theelepel tweemaal per dag in heet water.
6 Strophanthus, één capsule één of twee keer per dag, EMV’s “ontstructureren” het water in onze cellen en in ons bloed. ‘Ongestructureerd’ bloed is een andere manier om bloed te beschrijven dat niet zal stollen.

Dr.Thomas Cowan, M.D

Artikel Dr. Martin Pall 
https://fourfoldhealing.com/blogs/news/massive-predicted-effects-of-5g?mc_cid=8c817edfbb&mc_eid=e08ab2e1e6

 

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button