Columns

Het perfide plan van het “World Economic Forum” 2020

Dat Corona geen pandemie is, maar een plandemie kan men met een paar muisklikken op het internetplatform van het “World Ecomomic Forum” (WEF) 2020 vaststellen. Het gaat om een digitale transformatie van de wereld via Corona, die een ernstige impact heeft op de hele mensheid, namelijk het einde van de door de natuur gecreëerde mensheid.

. . . ik wil jullie graag laten zien hoe men zijn Lumen Naturale, zijn gezonde mensenverstand, gebruikt.

Ten eerste weten we dat Corona veel problemen met de logica oplevert. Bij sommige bijeenkomsten is het besmettelijk, in andere bijeenkomsten is het niet besmettelijk.
We weten dat Corona vaak niet besmettelijk is in quarantaine.
We weten dat Corona hoofdzakelijk besmettelijk is in openbare gelegenheden met airconditioning.
We weten dat er erg veel verschillende symptomen zijn, die niet uniform kunnen worden toegeschreven aan een “virus” of iets anders, maar aan zeer, veel verschillende ziektepatronen.

En we weten dat corona in principe in de ernstigste gevallen van longaandoeningen, enz. de symptomen van fijnstof heeft, en dus dezelfde patiënten, dat wil zeggen dezelfde clientèle heeft, dus dat de oudere mensen met diabetes en aandoeningen van cardiovasculaire aard meer kans hebben om er aan te sterven.
Goed, dat weten we.

Dat is wat wij ons allemaal afvragen – verder weten wij ook dat het coronavirus rechtstreeks gericht is tegen de zelfstandigen, tegen elke vorm van zelfredzaamheid, de kleine winkels en de kleine bedrijven.

Corona zal net zo vaak worden uitgeroepen, tot de laatste zaak en de laatste winkel genationaliseerd is
tot we allemaal afhankelijk zijn van het inkomen zonder voorwaarden, dat wil zeggen het universele basisinkomen, zoals paus Franciscus het al lang eist.

Dan gaan we verder, we willen weten of het een plandemie is of dat het een pandemie is.
Dan gaan we naar het World Ecomomic Forum, WEF 2020, waar we klikken op: “Platform”, van “Platform” gaan we naar het “Covid Action Platform” overigens is het teken hetzelfde als voor
“Black lives matter” uit de VS: “Zwarte levens tellen” Van daaruit gaan we verder en scrollen
we heel, heel, heel ver naar beneden tot we bij de schematische weergave van een coronavirus komen.

Daar klikken we op de “Covid Transformation Map”, dat is de digitale transformatie van de wereld via Corona.

Daarom wordt het op het World Economic Forum de “Corona Transformation Map” genoemd.

We wachten tot hij opengaat. We klikken nu op: “Avoiding COVID-19 infection and Spread”. (Vermijden van COVID-19 infectie and verspreiding).

Dan zien we deze pijlen naar binnen draaien en dat het boven naar “Global Governance”
(mondiaal bestuur) leid. Dan weten we dus dat Corona de mondiale regering, dus een wereldregering op de troon wil helpen. Daarom heet het ook “Corona”, het wil de Nieuwe Wereld Orde bekronen.
Dan weten we eigenlijk nu al dat het geen pandemie is, maar een plandemie.

Dat het allemaal opzet is! Geen complottheorie, maar een masterplan van het World Economic Forum,
waarin Bill Gates een zeer grote, brede positie heeft.

Vervolgens als we daar dan op klikken, dan zien we ook “Global Health”, kijk daar eens naar.

Klik dan op “Global Health”. Dan draait de hele schijf weer om en kun je snel zien wat er allemaal feitelijk wordt bedoeld met “Global Health” – onder andere – ja precies!: “Engineering”

Dan zien we, gaan we van daaruit naar “Biotechnologie”.
Dat draait naar binnen, en kijk dan eens naar “Enhanced Genes” (Verbeterde Genen).

Dan gaan we daar naar “Human Enhancement”, in het Nederlands mensenverbetering, vertaald: eugenetica, het fokken van mensen. En als dat in het midden staat, dan ga je naar het genoom “engineering”, dat betekent 5G. We weten allemaal dat bestraling, in welke vorm dan ook, snel of langzaam steriliseert. 5G is een permanente voortdurende bestraling, die de kiemcellen en genomen
van onze kinderen kapot zal schieten. Over 10 tot 15 jaar zullen we vaststellen dat ze geen kinderen meer kunnen krijgen: Massasterilisatie!

Dit betekent kinderen van de schepping, die door de natuur zijn geschapen zullen er niet meer zijn.
Er zullen alleen nog maar industrieel geproduceerde kinderen zijn. De industriële productie van mensen noemt men dat. Genome engineering (ingrijpen in genetisch materiaal) – aan alles is al gedacht!

Dat wij als we geen kinderen meer kunnen krijgen – en dat ook niet mogen – omdat ze 58,6 ton CO2 uitstoten en daarom het milieu belasten en we waarschijnlijk een CO2-valuta krijgen
We moeten een verzoek indienen bij de firma, of we dan wel en wanneer een “genetisch gemanipuleerd kind” kunnen krijgen.Dit maakt ons tot een product van de firma, van de industrie.

Zo en ga nu alsjeblieft – en dit is het laatste – naar “Neuroscience” (Neurowetenschappen), dus als je “Human Enhancement” gevonden hebt, vind je ook “Neuroscience” of ga naar “Biotechnology”,
dan vind je “Neuroscience””.

Klik op “Neuroscience”, in het midden, en dan zie je dat men probeert op neurobiologisch gebied tot Dicision Making (besluitvorming) te komen, tot “Behaviourism” (gedragspsychologie) te komen, dat is het besturen van de vrije wil. Dit is allemaal zichtbaar op het World Economic Forum

Geen complottheorie… – – …Masterplan!
Kijk er maar eens naar.

Nog iets over de “Neuroscience”, die we dan gebruiken om ”Decision-Making” en “Behaviour” en dus de vrije wil en het menselijk gedrag te besturen.

Dit “Decision-Making” – en dat heb ik al eens op het net geplaatst – daar is een studie hoe men met nanodeeltjes die neuraal aankoppelen en 5G straling respectievelijk mobiele straling, gewoon de wil kunnen beïnvloeden en besturen.

Dat is het einde van de mensheid!
Dat is de ontmenselijking van de mensheid!
Dat is de aanval op al het menselijke wat er op aarde is!

https://www.kla.tv/17310

Hansje Meursing

copyright foto: https://images.app.goo.gl/nUvjt8WBoFt1xSSDA

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button