Historie

Nostradamus voorspelling 2022

Voorspellingen Nostradamus 2022

De onderstaande kwatrijnen zijn ontleend aan het originele werk van Nostradamus, gepubliceerd in 1955. Ze zijn vertaald uit het oude Frans.

1. Immigratie zal toenemen vanwege de oorlog
Hier is de voorspelling van Nostradamus in het 10e kwatrijn van Centuria III: Van bloed en honger grotere rampspoed / Zeven keer appreste naar het zeestrand / Monech van honger, plaats ingenomen, gevangenschap.

Versta je de taal van de profeet niet?
Deze voorspelling geeft aan dat in 2022 de honger in de wereld zal toenemen door de toename van gewapende conflicten. Als gevolg hiervan zullen er meer volksverhuizingen zijn. Nostradamus voorspelt dat zeven keer zoveel migranten zullen aanspoelen op de stranden van Europa. Wie niet sterft, wordt opgesloten…

2. Nostradamus anticipeert op een klimaatoorlog
Onder het tegenovergestelde Babylonische klimaat / Groot zal zijn zonder de uitstorting. De beroemde profeet kondigt met deze paar woorden aan dat er in het jaar 2022 een klimaatoorlog zal uitbreken. Zo’n conflict zou kunnen ontstaan ​​door een tekort aan hulpbronnen in het ene land, dat dan een buurland zou aanvallen om aan bestaansmiddelen te komen.

3. De val van de Europese Unie
Dit slechte nieuws wordt aangekondigd in het achtste kwatrijn van Centuria II: Heilige tempels prime Romeinse stijl / Zal de goffes-fundamenten afwijzen. Laten we niet vergeten dat het in 1957 geratificeerde Verdrag van Rome aan de basis ligt van de Europese opbouw. Volgens Nostradamus is de Brexit nog maar het begin en is de hele Europese Unie voorbestemd om in 2022 in te storten.

4. Parijs belegerd
Een van de profetieën van Nostradamus voor het komende jaar heeft rechtstreeks betrekking op Parijs, dat belegerd zou worden. Het staat in het 30e kwatrijn van Centuria V:Rondom de grote stad / zullen soldaten worden ondergebracht bij velden en steden. Om welke redenen zou de hoofdstad belegerd kunnen worden? We weten het niet… Het zou best kunnen dat de Lichtstad voor een lange periode volledig verlamd blijft, zonder toegang tot de buitenwereld.

5. De dood van Kim-Jong Un
In het 14e kwatrijn van Centuria IV voorspelt Nostradamus de ondergang van de Noord-Koreaanse leider, aldus de astrologen die zijn profetieën analyseren: De plotselinge dood van het eerste personage / Will is veranderd en heeft een ander in het bewind gebracht.
Kim-Jong Un zou dus het slachtoffer worden van een onverwacht ongeval. Zijn opvolging is echter al verzekerd, aangezien een lid van zijn familie het land zal leiden.

6. Een grote aardbeving in Japan
Het derde kwatrijn van Nostradamus’ Centuria III voorspelt een zeer grote aardbeving in het land van de rijzende zon, in 2022: Op weg naar midy extreme siccity / In de diepten van Azië zullen ze aardbeving zeggen. De aardbeving zou dus midden op de dag plaatsvinden. Een tijd die het menselijk verlies tot een minimum kon beperken, maar nog steeds verschrikkelijke materiële schade aanrichtte.

De Franse predikant Nostradamus voorspelde in 1555 dat de mensheid in 2020 getroffen zou worden door een ziekte die moeilijk te vernietigen zou zijn.

De Franse predikant zegt dat in Centuria II, laan 53,
Hij voorspelde dat een pandemie tientallen miljoenen mensen uit de hele wereld zou beïnvloeden
dat zich over veel landen wereldwijd zal verspreiden en dat mensen  niet meer kunnen reizen.

“Na grote problemen voor de mensheid, wordt een grotere bereid. De Grote Verhuizer vernieuwt de tijdperken: regen, bloed, melk, hongersnood, staal en pest, mensen zullen in grote hoeveelheden zonder bloed sterven”.

De grote plaag van de stad zal niet ophouden totdat er gewroken wordt de dood van het rechtvaardige bloed, veroordeeld voor een prijs zonder misdaad, van de grote dame die verontwaardigd is door voorwendsels.

Nostradamus voorspelde de SARS-achtige uitbraak die momenteel in de wereld plaatsvindt. Coronavirus (COVID-19) is begonnen in China en inmiddels zitten meer dan 3.9 miljard mensen wereldwijd in lockdown

Grote financiële crisis!
Volgens de voorspellingen van Nostradamus voor 2020 staan ​​we aan de vooravond van een dreigende marktcrash.De korte maar krachtige val van de bekendste Amerikaanse aandelenindex begin dit jaar heeft wereldwijde effecten veroorzaakt, waardoor veel mensen denken aan een nieuwe crisis.

Als gevolg van Corona wordt de ergste crisis sinds de tweede wereldoorlog verwacht.

Geïmplanteerde chips
De Franse profeet had in een van zijn visioenen gezien hoe mensen op straat zullen lopen met een chip in hun lichaam. De QR Code en de RNA Vaccins zijn inmiddels realiteit.

Er is genoeg informatie te vinden over Nostradamus.
Zeg niet dat wij je niet gewaarschuwd hebben.

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button