Columns

Nostradamus voorspelling

De Franse predikant Nostradamus voorspelde in 1555 dat de mensheid in 2020 getroffen zou worden door een ziekte die moeilijk te vernietigen zou zijn.

De Franse predikant zegt dat in Centuria II, laan 53,
Hij voorspelde dat een pandemie tientallen miljoenen mensen uit de hele wereld zou beïnvloeden
dat zich over veel landen wereldwijd zal verspreiden en dat mensen  niet meer kunnen reizen.

“Na grote problemen voor de mensheid, wordt een grotere bereid. De Grote Verhuizer vernieuwt de tijdperken: regen, bloed, melk, hongersnood, staal en pest, mensen zullen in grote hoeveelheden zonder bloed sterven”.

De grote plaag van de stad zal niet ophouden totdat er gewroken wordt de dood van het rechtvaardige bloed, veroordeeld voor een prijs zonder misdaad, van de grote dame die verontwaardigd is door voorwendsels.

Nostradamus voorspelde de SARS-achtige uitbraak die momenteel in de wereld plaatsvindt. Coronavirus (COVID-19) is begonnen in China en inmiddels zitten meer dan 3.9 miljard mensen wereldwijd in lockdown

Grote financiële crisis!
Volgens de voorspellingen van Nostradamus voor 2020 staan ​​we aan de vooravond van een dreigende marktcrash.De korte maar krachtige val van de bekendste Amerikaanse aandelenindex begin dit jaar heeft wereldwijde effecten veroorzaakt, waardoor veel mensen denken aan een nieuwe crisis.

Als gevolg van Corona wordt de ergste crisis sinds de tweede wereldoorlog verwacht.

Destructieve aardbevingen
Nostradamus voorspelde een grote aardbeving in 2020 , in Amerika. In de Nieuwe Wereld (de West Lands) lijkt Californië de logische gok te zijn. Dit gebeurt de volgende keer dat Mercurius retrograde is in Kreeft (tussen 18 juni en 12 juli).

Europa is dit jaar ook niet veilig tegen aardbevingen.
Het gaat er niet om of zal plaatsvinden, de vraag is wanneer het precies in 2020 zal gebeuren. De volgende aardbeving zal tussen de 7 en 7,4 graden meten op de schaal van Richter, en het zal plaatsvinden in Turkije..

Recordaantal stormen
Volgens de voorspelling van Nostradamus zal het jaar 2020 een recordaantal stormen registreren dat zal veranderen in orkanen. Amerika wordt het slachtoffer van enkele van de sterkste tornado’s die ooit zijn geregistreerd. Sommige van de tornado’s hebben een diameter van 1,6 km en zullen in een lijn vegen tot 48 km, met een windsnelheid van meer dan 320 km / u.

Grote oorlog
Een grote oosterse macht zal de oorlog winnen tegen een andere grote westerse macht.
Is dit China versus de VS? Er zijn genoeg andere mogelijkheden. We wachten af.

Geïmplanteerde chips
De Franse profeet had in een van zijn visioenen gezien hoe mensen op straat zullen lopen met een chip in hun lichaam. In werkelijkheid heeft een Amerikaans bedrijf uit Wisconsin dit idee al in praktijk gebracht.Ook in Zweden laten mensen al een chip inbrengen.

https://nostradamus2020.com/

https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Close
Close