Historie
Trending

De geheime missie naar Antarctica “Operation Highjump’

De Piri Reis-kaart is een kaart, getekend op gazellehuid, die in 1929 door een groep historici gevonden werd. Uit onderzoek bleek dat het een echt document was, gemaakt door de Ottomaans-Turkse admiraal Piri Re’is in 1513.

De Piri Reis Kaart geeft de Antarctische continenten op het noordelijke punt en dateert van voor alle andere erkende tekeningen. Nog schokkender zelfs is dat er een andere kaart bestaat, gemaakt op een latere datum, die rivieren en meren in Antarctica aangeeft die recent door satellietbeelden werden geverifieerd en echt bestaan.

Dus werd Antarctica veranderd door veranderingen van de aarde op een gegeven moment wat resulteerde in de ineenstorting van een oude cultuur?

Is dit de reden waarom de Amerikaanse marine de ijzige regio doorkruist met een enorme vloot van schepen in 1946 en 1947 voor de duur van Operatie High Jump?

Operatie Highjump. Tijdens deze geheimzinnige missie leidde Groot-admiraal Richard Byrd een team militairen tijdens een expeditie naar Antarctica op de zuidpolen. De regering huurde ook Richard Cruzen in als onderdeel van de Task Force om admiraal Byrd te helpen bij het opleiden van personeel bij de onderzoeksbasis op Antarctica (Little America IV).

Operation High Jump was in feite een top geheime missie om de Antarctische wateren binnen te vallen.
De vloot van schepen bestond uit 3 zeestrijdgroepen. De schepen vertrokken in december 1946 in Norfolk. Het commandoschip was de ijsbreker “Northwind”. Het katapultschip ‘Pine Island’, de destroyer ‘Brownsen’, het vliegdekschip ‘Phillipines Sea’, de Amerikaanse onderzeeër ‘Sennet’, twee ondersteuningsvaartuigen ‘Yankee’ en ‘Merrick’ en twee tankers ‘Canisted’ en ‘Capacan’ , “De torpedojager” Henderson “en een drijfschip” Currituck. “Maakten ook deel uit van de missie.

Maar er was meer dan alleen het sturen van troepen naar de koude poolgebieden. De vraag die hier rijst is waarom de afgelegen, koude, hardvochtige zuidpool Antarctica? Waarom zo dicht bij de Tweede Wereldoorlog? Waarom zou je het van het publiek weghouden? Wat is er echt verborgen in Antarctica?

Tot op de dag van vandaag is het voor de normale mens niet mogelijk om naar Antarctica te gaan.
Ga samen met ons op onderzoek uit en oordeel zelf

Bronnen: World unity/Wikipedia/Alwareness

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button