Columns

The Jobs Reset Summit

Door Peter Koenig, vertaald door Willem Felderhof

Stel je voor, je leeft in een wereld waarvan je verteld wordt dat het een democratie is – en je mag het zelfs geloven – maar in feite is je leven en lot in handen van een paar ultra-rijke, ultra-krachtige en ultra-menselijke oligarchen. Ze kunnen Deep State worden genoemd, of gewoon het Beest, of iets anders duister of onvindbaars – het maakt niet uit. Ze zijn minder dan de 0,0001%.

Deze obscure individuen die doen alsof ze onze wereld runnen zijn nooit gekozen. We hoeven ze niet te noemen. Je zult erachter komen wie ze zijn, en waarom ze beroemd zijn, en sommige van hen zijn totaal onzichtbaar. Ze hebben structuren gecreëerd, of organismen zonder enige wettelijke vorm. Ze zijn volledig uit de internationale legaliteit.  En ze hebben hetzelfde doel: Een Nieuwe of één Wereldorde (NWO, of OWO).

Deze obscure individuen sturen bijvoorbeeld het World Economic Forum aan. Het WEF – is de vertegenwoordiger van Big Industry, Big Finance en Big Fame.  De suprematie van deze obscure onverkozenen wordt steeds meer blootgelegd. Wij, het volk, vinden het “normaal” dat zij de lakens uitdelen. Wij zijn een kudde afhankelijke en gehoorzame schapen geworden. Het Beest heeft het langzaam en rustig overgenomen. We hebben het niet gemerkt. Het is de salamitactiek: je snijdt een stukje af en als de salami weg is, besef je dat je niets meer hebt, dat je vrijheid, je burger- en mensenrechten weg zijn. Tegen die tijd is het te laat. Het voorbeeld hiervan is de US Patriot Act. Het was al lang voor 9/11 voorbereid. Zodra 9/11 “gebeurde”, werd de Patriot Wetgeving in een mum van tijd door het Congres gesluisd. De Patriot Act nam ongeveer 90% van de vrijheid en de burgerrechten van de Amerikaanse bevolking weg. Voorgoed.

We zijn slaaf geworden van het Beest. Het Beest bepaald het verloop van onze economieën, op de vraag wie er door schulden geketend moet worden, wanneer en waar een pandemie moet uitbreken, en op de voorwaarden om de pandemie te overleven, bijvoorbeeld sociale opsluiting. En als klap op de vuurpijl: de instrumenten die het Beest gebruikt zijn, heel slim, een piepkleine onzichtbare vijand, een virus genaamd, en een groot maar ook onzichtbaar monster, ANGST genaamd. Angst die ons van de straat houdt, van reünies met onze vrienden, en van ons sociaal vermaak, theater, sport of een picknick in het park.

The Jobs Reset Summit

Het rapport van het World Economic Forum (WEF) Jobs Reset Summit (oktober 2020) begint met wat bloemrijke bewoordingen. Dat moet je ze toe geven. Ze hebben een manier van communiceren met bewierokende en mooi klinkende maar betekenisloze finesses en subtiliteiten, bijna niemand verslaat ze.

“Na jaren van groeiende inkomensongelijkheid, zorgen over technologiegedreven verplaatsing van banen en toenemende maatschappelijke onenigheid wereldwijd, hebben de gecombineerde gezondheids- en economische schokken van 2020 de economieën in een vrije val gebracht, verstoorde arbeidsmarkten hebben de tekortkomingen van onze sociale contracten volledig blootgelegd.”

“Nu we uit de crisis komen, kunnen we proactief vorm geven aan meer inclusieve, eerlijke en duurzame economieën, organisaties, samenlevingen en werkplekken. Om dit te doen, moeten we het beste van menselijke capaciteiten, technologieën, innovatief beleid en marktkrachten mobiliseren, ten dienste van deze nieuwe visie”.

“De Job Reset Summit van het World Economic Forum zal dienen als een belangrijke mijlpaal in de ondersteuning van een dergelijke mobilisatie, in nauwe samenwerking met partners over de hele wereld. De virtuele bijeenkomst zal leiders uit het bedrijfsleven, de overheid, het maatschappelijk middenveld, de media en het bredere publiek samenbrengen om de nieuwe agenda voor groei, werkgelegenheid, vaardigheden en gelijkheid vorm te geven”.

Naar mijn mening zal de Grote Reset, die met razendsnel vooruitgaat, als we het niet tegenhouden, de wereld reduceren tot “modern” feodalisme, een heerser en een kudde volgers die voorzien zijn van de hoognodige middelen om te overleven – terwijl hun hersenen zijn omgevormd (door de injecties die onder de absurde naam van vaccins gaan), met elektromagnetische gels in “transhumans”. We kunnen dus elektronisch worden gemanipuleerd – dat is een van de vele doelen van 5G en binnenkort 6G.

De laatste van WEF’s donkere en duivelse projecten beschrijft “Resetten van de banen”. Het kwam voort uit een virtuele conferentie van 20 tot 23 oktober 2020, genaamd “The Jobs Reset Summit”. Deze 3 minuten durende video beschrijft in een paar penseelstreken, hoe de wereld er na de Great Reset – jobwise – uit zou kunnen zien.

(Click op scherm hieronder om de video te bekijken)

Niets blijft hetzelfde. Dit kan de sleutel en de slogan zijn voor het “Resetten van banen”; in feite voor de hele Grote Reset. De video begint met Allen Blue, mede-oprichter en vice-president van Linkedin, die op dramatische wijze enkele truismen uitspreekt,

“Op dit moment hebben we te maken met een crisis van internationale omvang. Het is een crisis in de gezondheidszorg, maar het is ook een economische crisis. Het gaat een langdurige impact voor ons hebben. En we zullen zien dat de grootste impact eigenlijk de versnelling van de ongelijkheid zal zijn.” Wow! We zien de ongelijkheid in het westen al minstens twee eeuwen groeien. Briljante observatie.

Mevr. Sarah Kate Ellis, CEO en voorzitter van GLAAD ( De Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) voegt toe…

“De systemische manier die we hebben opgebouwd houdt geen stand. Het fundament kraakt.”

GLAAD werd opgericht in 1985, als een Amerikaanse non-gouvernementele organisatie voor mediamonitoring, uit protest tegen lasterlijke berichtgeving over LGBT-mensen. De agenda van GLAAD is sindsdien uitgebreid tot de amusementsindustrie en Hollywood’s LGBT propaganda machinery.

De heer Angel Gurría, Secretaris-Generaal, OESO:

“Onze taken blijven dezelfde: Het feit is dat we niemand mogen achterlaten, alweer.”

De crème de la crème van de intellectuele adel heeft gesproken. Prachtige, maar volkomen inhoudsloze woorden, zoals de intro van de video zo duidelijk laat zien; indruk te maken op de snelle lezer en deze af leiden van wat de werkelijke motivatie achter The Great Reset is. Namelijk dat alle banen door het afvoerputje worden afgevoerd ten gunste van de “4e Industriële Generatie”, De high-tech – digitalisering/robotisering en alle middelen om de mensheid te beheersen en controleren die tegen die tijd de “transhumans” zijn geworden. Totale controle tot de laatste ademtocht.

Is dat de toekomstige wereld die we willen? Nee – zeker niet. Niet de 99,999% van de wereldbevolking. Dus, laat het niet gebeuren! Nieuwe technologieën zullen nieuwe banen vereisen; Kunstmatige Intelligentie (AI), robots zullen veel van de bestaande banen overnemen, de economie zal sneller bewegen en “groener” worden. Groen kapitalisme in de toekomst. De zogenaamde New Green Deal. Het goede oude neoliberale kapitalisme is groen geschilderd. Mensen moeten zich aanpassen.

Click op de afbeelding om te zien wat de “Green deal”en Agenda 21 betekent:

De Job Reset legt echter niet echt uit hoe mensen zich zullen moeten aanpassen. Maar op een gegeven moment ontsnapt de eerlijkheid hen. Henrietta Fore, uitvoerend directeur van UNICEF, zegt…

“8 van de 10 jongeren die in lage-inkomenslanden wonen, zullen ondernemer moeten worden. Ze zullen voor zichzelf moeten gaan werken.”

Deze weerzinwekkende retoriek komt notabene van UNICEF, het Wereld VN-agentschap dat verondersteld is opgericht om kinderen en jonge volwassenen te beschermen. Wat als de 8 van de 10 niet in staat zijn om hun eigen banen te creëren, en/of geen ondernemer worden – zullen ze dan weer “achterblijven”, ondanks de goede liefdadige wensen van de elitaire barmhartigen?

Iedereen die serieus het transcript leest, of luistert naar deze razendsnel voorbereide video voor zoiets belangrijks als de toekomstige banen voor de volgende generaties, moet denken dat het WEF gek is – niet serieus, een andere angst-instillerende NGO. Ja, dat is wat het WEF vandaag de dag nog steeds is, een NGO die gevestigd is in een weelderige buitenwijk van Genève, Zwitserland. Ze noemen zichzelf een internationale organisatie, die het bedrijfsleven, de cultuur en het maatschappelijk middenveld van de wereld verenigt. Helaas is dat de macht die ze – de WEF-aanhangers – hebben gekregen van World Inc., de Big Corporate Finance Structure van de wereld.

Het WEF neemt de leiding over de VN en al haar suborganisaties, met name de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). Natuurlijk volgt het WEF ook “hogere orders”, net zoals de “leiders” van de ooit soevereine 193 VN-lidstaten.

Creëer uw eigen banen

Terug naar de UNICEF-verklaring, “creëer je eigen baan”, bij wijze van spreken – dit lijkt geen andere keuze te zijn dan de meeste jongeren domweg te laten vallen, want de meesten zullen niet in staat zijn om hun eigen baan te creëren. Deze absurde en ronduit onbeschofte verklaring van UNICEF’s ED, wordt uitgebreidt door Andrea Zafirakou, een “Global Teacher Prize Winner” (term gebruikt door WEF om het belang van haar verklaring te onderstrepen). Ze zegt dat nieuwe generaties kinderen moeten beschikken over “overdraagbare vaardigheden…. veerkracht, beheersing, samenwerking, vragen stellen, waarom, hoe, wanneer. Dit is wat ze nodig hebben om te gedijen in elk beroep dat ze kiezen.” – Hebben ze een keuze te maken, als ze worden gemarginaliseerd door AI en robots?

Hieraan voegt Eddie Ndopu, een voorvechter van het UN Sustainable Development Goal (SDG), toe…

“Op het moment dat je gemarginaliseerde segmenten van de samenleving opneemt, verandert het productaanbod, het verandert de manier waarop we over toeleveringsketens denken. Als je rekening houdt met de marges, zijn de positieve externe effecten in economische termen vrij groot.”

De psychopatische mindset van deze zelfverkozen wereld bestuurders is onvoorstelbaar. Weet hij uberhaupt waar hij het over heeft? – Wat bedoelt hij met “externaliteiten”? – Externiteiten is een liefdevolle term voor neoliberale economen. Als ze geen rekening willen houden met negatieve waarden in hun op winst gerichte projecten en ondernemingen, schuiven ze die af naar de publieke sector, met andere woorden naar de belastingbetalers. De WEF bestaat voor het grootste deel uit niet-belastingbetalers, uit belasting ontduikers en belasting innenden. Ze hebben dus geen flauw idee wie er voor een extern iets betaalt.

De Grote Reset Verklaard

Voor het terugbrengen van wat realiteit in de Grote Reset, moet je de Grote Reset zien, uitgelegd door Roy McCoy-Ward, die doet een indrukwekkend werk in het presenteren van een nogal objectieve analyse van wat de WEF is en de plannen, evenals wat de Grote Reset allemaal behelst. De Great Reset (WEF) – uitgelegd . Als we dit duivelse plot eenmaal begrijpen, zijn we beter voorbereid om het onder ogen te zien. En dat we het onder ogen zullen zien staat vast als de massa blind blijft gehoorzamen.

Het Grotere Plaatje

Zodra we ons realiseren dat covid en de Great Reset van het WEF hand in hand gaan, is het grote plaatje meer zichtbaar. The Big Picture, een beeld dat aantoont dat we geleidelijk en steeds sneller bezwijken voor een duivels systeem dat ons terugbrengt naar een modern, elektronisch, gedigitaliseerd feodalisme, waar wij, het volk – degenen onder ons die overblijven – lijfeigenen zijn van de meesters, een kleine elite van superrijke globalisten, anders genoemd, de Deep State.  De term Globalisten legt precies uit wat de onderliggende reden is van de covid scam en het Grote Reset project van überpsychopaat en oprichter van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab en zijn meesters. Het is een razendselle ontwikkeling in de richting van “A One World Order” (OWO) – met één-wereldregering en één superadministratie – over een drastisch gereduceerde bevolking.

Een sterk gereduceerde wereldbevolking was, en is nog steeds, een doel van Bill Gates en de Rockefeller clan, in ieder geval de laatste 70 jaar. Het past mooi in het Great Reset-plan. Het idee is lange tijd – heimelijk en openlijk – afgekondigd door de Bilderberg Society, gepatroneerd door de Rockefellers, sinds het ontstaan ervan in 1954.

Dit zet de bakens uit voor het Agenda ID2020-vaccinproject, dat de meest onmenselijke geplande aanpak van een toekomst voor de mensheid is.

“ID2020 is een elektronisch ID-programma dat gebruik maakt van veralgemeende vaccinatie als platform voor digitale identiteit. Het programma maakt gebruik van bestaande geboorteregistratie- en vaccinatieoperaties om pasgeborenen te voorzien van een draagbare en blijvende biometrisch gekoppelde digitale identiteit.” (Peter Koenig, maart 2020)

Het is de drempel voor “transhumanisme” waarop de Grote Reset zijn theorie van een 4e Industriële Revolutie baseert: Een volledig gedigitaliseerde en gerobotiseerde wereld waarin transhumaniteit, d.w.z. transhumans, een werkkracht zou worden, een werkwaar. Welkom bij Aldous Huxley’s Brave New World.

Hoe worden we “transhumans”? En God verhoede het, maar dat is het plan. Het Covid-vaccin is een instrument.

Microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi en vooraanstaande longarts Dr. Wolfgang Wodarg: “de samenstelling van het Covid-vaccin “grotendeels nieuwe en zeer riskante genetische manipulatie-interventies in complexe biologische communicatieprocessen van onze immuunsystemen.”

De samenstelling van de vaccins, zo stellen zij, omvat fragmenten van verschillende genetische informatie die in menselijke cellen worden ingebracht als RNA of DNA. “Recombinant RNA, dat in menselijke cellen wordt ingebracht, verandert ook de genetische processen en kan heel goed worden geclassificeerd als genetische modificatie van de cellen of het [menselijke] organisme”. (Julian Rose, 15 december 2020).

De uitvoering van de Grote Reset

De Grote Reset van het WEF voedt zich met het “Grote Voorwendsel” van Covid-19, dat ook door hogere orders, door de WHO op 11 maart 2019 als een pandemie werd uitgeroepen.

Wereldwijd waren er op die dag 5095 gevallen en 293 doden (WHO), nauwelijks een geval van een pandemie. Het is eerder een Plandemie – een doelbewust geplande pandemie die vervolgens wereldwijde lockdowns en de verwoestende vernietiging van de wereldeconomie rechtvaardigde, met rampzalige menselijke en sociale gevolgen – ontelbare faillissementen, honderden miljoenen werklozen – geen inkomen, hongersnood, wanhoop, zelfmoord.

 

Op basis van deze afschuwelijke premissen publiceerde Klaus Schwab in mei 2020 de Grote Reset – waarschijnlijk al lang voorbereid – omdat de plandemie met een “lange hand” was gepland.

Hij beschrijft dit scenario van moedwillige economische vernietiging als “A Window of Opportunity” om de wereld weer op te bouwen, als een meer gelijke, meer rechtvaardige en meer vreedzame plek. In oktober 2020 publiceerde het WEF een witboek met de titel “Resetting the Future of Work Agenda: Disruption and Renewal in a Post-Covid World”, dat in feite een handleiding is voor de uitvoering van de Great Reset.

De volledige Reset-implementatieagenda valt samen met de VN-agenda 21-30, wat betekent dat de Grote Reset tegen het einde van 2030 moet zijn voltooid. Volgens hun plan zal de Great Reset de Forth Industrial Generation – digitalisering van alles – gelanceerd hebben. Als je naar hun geplande verwezenlijkingen gaat, is het meest opvallende dat de gemiddelde transmenselijke slaaf niets anders zal bezitten dan gelukkig zijn.Het World Economic Forum (WEF) kent het beste – De Post-Covid “Great Global Reset”,

Misschien wilt u een aantal artikelen zien die betrekking hebben op de Grote Reset en het vervolgens gepubliceerde Witboek; hier:

Het World Economic Forum (WEF) kent het beste – De Post-Covid “Great Global Reset”,

The Post Covid World, The WEF’s Diabolical Project: “Resetten van de toekomst van het werk” – Na “De Grote Reset”. Een afschuwelijke toekomst

Die Post-Covid-Welt, das teuflische Projekt des WEF: “Resetten van de toekomst van het werk” – Nach dem “Großen Reset”. Eine erschreckende Zukunft

COVID en zijn Man-Made Gigantic Collateral Damage: De Grote Reset – Een oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid

Covid-19: The Great Reset – Revisited. Scary Threats, Beloningen voor Gehoorzaamheid….

Noot voor de lezers: Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums, enz.

Peter Koenig is geopolitiek analist en voormalig Senior Economist bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij meer dan 30 jaar heeft gewerkt aan water en milieu over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller over War, Environmental Destruction en Corporate Greed; en co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Duidelijkheidspers – 1 november 2020). Hij is een Research Associate van het Centre for Research on Globalization.

Bron: Global Research

 

 

 

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button