Gezondheid

Uitspraak Rechtbank “HPV vaccin Gardasil doodt”

Een Amerikaanse rechtbank heeft geoordeeld dat het HPV-vaccin Gardasil verantwoordelijk is voor de dood van een 21-jarige vrouw uit Maryland, in een precedentendossier.

Christina Richelle Tarsell
Zij stierf aan een aritmie veroorzaakt door een auto-immuunrespons op het HPV-vaccin Gardasil, dat [ze]slechts enkele dagen voor [haar]dood had ontvangen”, stelt de uitspraak

De conclusie en het bevel van het Hof vereisten een aanvullende overweging in overeenstemming met de juridische beginselen die door het Hof zijn geformuleerd voor het analyseren van het bewijsmateriaal in dit tragische geval over een vrouw, Christina Tarsell, die veel te jong stierf.

Volgens de door het Hof heeft mevrouw Tarsell recht op compensatie.
De partijen moeten erop anticiperen dat binnenkort een afzonderlijke schadevergoedingsbevel zal worden uitgevaardigd. Op grond van Vaccinregel 28.1 wordt de griffier opgedragen het gerecht van deze uitspraak op de hoogte te stellen.

Schreeuw dat vanaf de bergtoppen en zorg ervoor dat elke arts dat ook weet!
Gardasil vermoordt, zo verklaart het Hof en Vaccin Special Master Morgan!

Ik hoop dat iedereen die door een vaccin  beschadigd is en van wie de  beweringen zijn afgewezen
Hoop en moed zal vinden,in het doorzettingsvermogen van mevrouw Tarsell om te zegevieren voor gerechtigheid. volgens de wet zoals het Congres in 1986 heeft aangenomen, maar waarvan de Special Masters van Vaccine Court er alles aan doen om mazen in de “bewijslast” te vinden – zo lijkt het.

Kraven/World Unity

Court Rules HPV Vaccine Gardasil Kills

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button