Artificial Intelligence

DJ Avicii maakte een video over elite child sex trafficking, wist hij meer?

DJ Avicii, 28 jaar oud, werd vorige week dood gevonden in Oman.
Veel mensen, ook in het alternatieve media hebben zich afgevraagd waarom hij zou zijn overleden.

Wat wij soms niet weten over mensen in deze industrieën, is dat het niet gemakkelijk is om op een gezonde manier te leven en werken. Wij denken door aandacht, geld etc is het allemaal een voorrecht en een gemakkelijke levensstijl is. Maar dit is niet het geval wanneer mentale strijd niet door geld kan worden geholpen.

In dit geval is het waarschijnlijk dat Avicii zelfmoord heeft gepleegd, zoals bevestigd door ouders, ongeacht bepaalde complotten die naar voren zijn gebracht.

“Hij worstelde echt met gedachten over Betekenis, Leven, Geluk. Hij kon niet langer doorgaan. Hij wilde vrede vinden. Tim was niet gemaakt voor de zakelijke machine waarin hij zich bevond; hij was een gevoelige man die van zijn fans hield maar de schijnwerpers schuwde. Tim, je zult voor altijd geliefd en verdrietig gemist worden. De persoon die je was en je muziek zullen je geheugen levend houden. “verklaarde zijn familie.

Hoewel het in de alternatieve mediacommunity rondging die Avicii op het punt stond een elitaire pedofielenring te ontmaskeren, is dit niet evident. De bron van deze informatie was Neon Nettle, een bekende bron voor valse verhalen. Uit dit Neon Nettle-verhaal zijn verschillende memo’s en video’s gemaakt die deze boodschap verspreiden.

Als oprichter van een bewuste mediakiosk (CE) die het vaak niet eens is met mainstream verhalen, kan ik zeggen dat het belangrijk is om geen artikelen te delen van websites zoals Neon Nettle die in veel gevallen vals zijn en de waarheid weghalen van de echte werkelijkheid dat elite pedofiele ringen bestaan. Door onverantwoordelijke websites zoals Snopes te hebben die zoveel munitie hebben voor het ontmaskeren van verhalen die een heel onderwerp bedekken, staat het mensen niet toe om de waarheid te zien wanneer er echte verhalen opduiken.

Sex Trafficking Video
In 2015 bracht Avicii een video uit voor zijn nummer “A Better Day”, waarin hij een kind laat zien  en twee meisjes die ontsnappen aan een man die probeert ze vast te leggen. De video onthult later dat de twee meisjes wraak willen nemen op de ‘elite’ die deze pedofielenoperatie leidden.

Gezien de video is het heel goed mogelijk dat Avicii spreekt vanuit een standpunt over kennis of waarheid over het onderwerp. We weten wel dat deze realiteit bestaat, het gebeurt door elite politici en industrieleiders en hij heeft mogelijk die informatie ingewonnen. Maar betekent dit dat hij nog iets ging zeggen zodat ze hem vermoordden? Nee.

Niet iedereen die spreekt, sterft. Denk aan Ashton Kutcher. We houden ervan te doen alsof dingen zo eenvoudig zijn. Je zegt dat je sterft, je blijft stil, je leeft. Maar dit is niet het geval. Dit zou suggereren dat de elite de ultieme kracht heeft en dat we NOOIT iets kunnen doen.

Waar leidt dat naartoe?
Wat heeft het voor zin om de waarheid te zoeken als ze zoveel macht hebben dat niets ooit kan veranderen? Onderzoek deze vraag echt in je hart. Je zult waarschijnlijk vinden dat zielen die ervoor kiezen om zich uit te spreken, niet ALTIJD gedood zullen worden, dit is gewoon niet hoe het werkt.

Muziek en Film industrie
Afgezien van mijn eigen intuïtie en observatie en het kijken naar events in deze industrieën in de loop van de jaren, heb ik veel mensen gesproken die de binnenkant van deze industrieën hebben gezien en hebben bevestigd dat de industrie waanzinnig zwaar is, voor mannen en vrouwen. Seksuele handelingen en rituelen zijn vaak het middel waarin beide geslachten terechtkomen als ze aan populariteit winnen.

Denk na over wat  dat doet met de psyche. Denk dan aan de uitbarstingen van celebs en waarom ze misschien echt in de problemen komen, in plaats van gewoon te luisteren naar reguliere media en verkooppunten zoals Entertainment Tonight die mensen veroordeeld voor hun acties waarop we reageren “wauw die persoon is gek”.

Samenvatting
Zowel voor de media als alternatieve media en kijkers, het is tijd om meer te reflecteren over verhalen. Zijn ze waar? Heeft het een duidelijke overkoepelende betekenis?  Zitten we vast in ‘never ending elite syndrome?’ (Mijn eigen term voor het idee dat de elite altijd zal winnen.) Laten we ook niet vergeten om echt te vragen en ons in te leven in mensen. Waarom voelen ze wat ze voelen? Hoe is het echt om in de schijnwerpers te staan?

Joe Martino/Ce Evolution

.

Toon meer

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button