Gezondheid

12 feiten over de mazelen

We worden continu bang gemaakt voor de mazelen en er wordt inmiddels al gesproken over verplicht vaccineren. De partij die daar vooral beter van wordt is: de farmaceutische industrie.

Robert F. Kennedy junior somt 12 feiten over mazelen op waar je niets over leest in de mainstream media.

1. Mazelen is over het algemeen een milde aandoening.

2. Sinds 2000 zijn er in de Verenigde Staten negen sterfgevallen door mazelen gemeld. Dat terwijl er sinds 1986 liefst 415 sterfgevallen door de BMR-prik zijn geweest, blijkt uit cijfers van het Vaccine Adverse Event Reporting System.

3. In 1962 linkte de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC 408 sterfgevallen aan de ziekte. Het risico om te sterven door mazelen ligt in dezelfde orde van grootte als het risico om geraakt te worden door de bliksem.

4. Ondervoede kinderen hebben veel meer kans om te sterven door mazelen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vitamine A het risico met meer dan 80 procent kan terugdringen.

5. Aangezien vitamine A niet kan worden gepatenteerd, heeft Big Pharma er geen belang bij.

6. Het BMR-vaccin van Merck biedt beperkte immuniteit, terwijl een natuurlijke blootstelling aan de ziekte levenslange immuniteit biedt. Kinderen die mazelen hebben gehad lopen ook minder risico op hartziekte, atopische aandoeningen en kanker.

7. Kinderen die de BMR-prik krijgen, hebben vijf keer meer kans op toevallen dan kinderen die in aanraking komen met het wilde virus. Ze lopen ook meer risico op hersenschade, hersenontsteking, ziekte van Crohn en tientallen andere aandoeningen.

8. De helft van de kinderen die meededen aan de klinische studies van Merck kreeg binnen 42 dagen na de prik last van maag-darmklachten.

9. Het BMR-vaccin van Merck bevat weinig maternale antilichamen die kinderen moeten beschermen, waardoor ze hersenletsel kunnen oplopen of zelfs kunnen sterven.

10. De BMR-prik biedt zelden levenslange immuniteit. Volwassenen die als kind zijn gevaccineerd kunnen alsnog de mazelen krijgen.

11. Uit onderzoek in Lancet Infectious Diseases blijkt dat er vaker ernstige gevallen van mazelen worden gemeld omdat het vaccin na verloop van tijd uitwerkt en volwassenen niet langer beschermd zijn. Dit maakt kinderen kwetsbaar omdat ze geen passieve immuniteit van de moeder ontvangen.

12. Het enige wat de bofcomponent van de BMR-prik doet is het uitstellen van de bof tot na de puberteit, wat kan leiden tot onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.

Childrens Health Defense/Ninefornews

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button