TV

Alwareness Tv – 2 Oktober

Deze week bij Alwareness Tv

Sander Compagner van de Andere Krant verteld meer over de nieuwste editie.
Het financiële systeem van Nederland, de banken, belasting en meer.

Weet jij waar we zijn, wie we zijn en waarom wij hier zijn?
Deze essentiële vragen stelt Percy Dens tijdens zijn “wakkermaak moment”.

Patricia verteld over de industrie rondom de griepprik.

Kortom er is weer veel besproken

Toon meer

Related Articles

One Comment

  1. Ik ben al een tijd `wakker` en ben er niet gelukkiger van geworden! Er zijn meer mensen wakker, maar niemand kan écht iets doen om het te veranderen. Veel mensen wíllen er ook niets aan doen, omdat ze denken dat het toch niet helpt. Maar het meest deprimerende vind ik nog, dat het gros van het volk alle ellende gewoon maar blijft accepteren! Ondanks dat zal ik ook blijven doorgaan met mensen er op wijzen dat het systeem niet deugt en zal ik mensen die zich inzetten ook blijven ondersteunen, maar soms denk ik wel eens, was ik maar simpel en gelukkig, want `zalig zijn de onwetenden`.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button