Artificial Intelligence

Coronamaatregelen, waar ligt de grens?

De corona-maatregelen worden stap voor stap opgevoerd en stap voor stap onmenselijker. Het begon half maart met een ‘intelligente lockdown’. We kregen plotseling huisarrest en oudere mensen moesten gedwongen in quarantaine.
Daarna kwamen de 1,5 meter maatregel (het nieuwe normaal), de mondkapjesplicht in het OV, inmiddels uitgebreid in de drukke steden, gevolgd door de vastlegging van je persoonsgegevens bij restaurants. Op dit moment wordt dringend verzocht je te laten testen. En de volgende stap is de invoering van de spoedwet, het einde van onze grondwet.
Ondertussen wordt het steeds meer mensen duidelijker dat er helemaal geen sprake is van een pandemie en het helemaal niet gaat om de zorg voor de volksgezondheid. Het gaat om een geplande economische reset om vervolgens op te schalen naar een totalitair regime. Iedere keer als we ons neerleggen bij een nieuwe maatregel ligt de volgende alweer op de loer.
Als dit zo doorgaat, verandert onze samenleving langzaam in een Orwelliaanse nachtmerrie.
De vraag is dan ook bij welke nieuwe maatregel het volk massaal nee gaat zeggen. Want wat staat ons nog allemaal te wachten?
Het verbod van alternatieve medicijnen, gedwongen testen, gedwongen gebruik van coronaapps, algehele mondkapjesplicht, kliklijnen, deportatie van gezinsleden, opsluiting in quarantainecentra, gedwongen vaccinatie. Het uithuisplaatsing van corona-kinderen is nu door de Duitse autoriteiten in de week gelegd. Dat gebeurt via de media, zoals ook bij ons ook steeds weer nieuwe maatregelen worden uitgetest. Blijft groot protest uit, dan gaat men naar de volgende stap.
Bijdrage: Käthie Schene
Foto https://images.app.goo.gl/nehSLxULjKvuMDJg7
Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button