Columns

Let Children Breathe

Graag geef ik u via deze weg meer info over twee Belgische initiatieven

1.Let Children Breathe

Het eerste initiatief is opgestart samen met een vriendin in september. Ik ben zelf grafisch ontwerpster en kreeg een ingeving om een affiche te maken zodat iedereen zijn stem, de stem die ik voel zou kunnen tonen. In mijn ideale wereld zou iedereen deze affiche uithangen en zo zou de mondmaskerplicht stoppen. Nu besef ik dat we niet in zo’n wereld leven, maar dat het wel een lichtpuntje kan zijn, een teken of een steun en dat is voldoende.

De aanleiding was de maskerplicht bij kinderen in België op school tussen 12 en 18 jaar.

www.letchildrenbreathe.com. Op deze website kan iedereen gratis in 10 talen en veel verschillende formaten (ook één in het Nederlands en één in het Vlaams, Mondmaskers/mondkapjes) downloaden om zelf af te drukken en bijvoorbeeld thuis uit te hangen. Een liefdevolle stem die iedereen kan uitbrengen. Op de website vindt u ook een filmpje (binnenkort een nieuwe) en een artikel ter verduidelijking. In bijlage ook nog meer tekst en uitleg.

2.Hart voor onze Kinderen

Binnenkort een tweede initiatief  ‘Hart voor onze Kinderen’.

Er moet over onze kinderen worden gesproken. Daarom dit event. Kinderen zijn onze toekomst.

Het verzamelpunt is @hartvooronzekinderen op Facebook. Hier vindt u het event en alle info. Zie ook bijlage (het is wel een medewerkersdocument, maar daar staat alle info in). Op deze pagina hebben we ook een filmpje. Op Instagram ook via @hartvooronzekinderen, maar deze pagina wordt dit weekend gefinetuned. Deze is nog niet goed.

Ook dit weekend wordt ons event bij het grotere publiek gekend gemaakt, weliswaar het publiek der wakkeren onder ons. Het is geen wakkermakingsevent, maar een verbindingsmoment. Het is een startpunt.

U mag deze info vrij gebruiken. Hoe meer het rondgaat hoe beter.

Voor info neem gerust contact.

Bedankt?

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button