ColumnsPercy Dens

Victim Blaming

Victim blaming. Dit houdt in dat we de mensen of gezinnen die het al niet meer redden, wanneer wij het zelf nog wel redden, de schuld geven van hun eigen misère.

We zien ze niet als slachtoffers van het systeem maar als slachtoffers van hun eigen slechte of domme keuzes: “kijk naar mij, ik red het toch ook. Misschien moet je vrouw dan maar een hele baan nemen ipv 3 dagen per week en met de fiets naar het werk want dat kleine 2e autootje die ze gebruikt voor de boodschappen, 3 dagen werk en kids naar school en sport brengen, oh sport, ook begrotelijk is dat allemaal wel nodig? “.

Victim blaming zorgt ervoor dat de veroorzakers van deze ellende (de overheid die niet het volk vertegenwoordigt maar in dienst is van de multinationals die weer in dienst zijn van de bankiers – de werkelijke absolute heersers op aarde – ) buiten beeld en buiten schot blijven terwijl de slachtoffers van hun systeem zich op elkaar richten: economische ongelijkheid, racisme, gender ongelijkheid, religieuze geschillen et cetera worden allemaal gecreëerd om mensen met elkaar op de vuist te laten gaan zodat ze geen tijd en oog hebben de werkelijke daders van deze ellende te zien laat staan aan te pakken.

Victim blaiming is de beste bliksemafleider die je als heerser kunt toepassen want hij werkt altijd. Mensen verschansen zich in hun eigen door de overheid (of andere vertegenwoordiger van de global elite) gecreëerde en gesponsorde groep en vechten dan tegen andere groepen voor groepsbelang. Arm tegen rijk, Blank tegen zwart, homo tegen hetero, autochtoon tegen allochtoon, christenen tegen moslims, vrouw tegen man, transgender tegen iedereen en ga zo maar door.

Deze groepen BESTAAN NIET.
Ze worden gecreëerd en hun belanghebbers stimuleert ze (vaak via de overheid zodat het bestaansrecht van de gecreëerde groep maatschappelijk belang lijkt te hebben) én financiert ze. Zie je wat er gebeurt? De overheid steekt onze zuurverdiende belastingcenten in het creëren van groepen, het creëren van stress in die groepen en tussen groepen, marketing voor die groepen en strijd tussen die groepen. De overheid gebruikt ons geld om elkaar kapot te maken.

This needs to STOP.
Wanneer worden we wakker, slaan we de armen in een en gaan we verhaal halen bij de overheid. Beseft iedereen dat de overheid geen cent en geen milimeter macht heeft zonder ONS belastingbetalers? De overheid heeft geen cent! Én geen macht! Wij het volk verschaffen ze die! THIS NEEDS TO STOP!

Percy Dens

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button