Gezondheid

HPV censuur

Op 18 April 2018 heeft  het Europese parlement vóór nieuwe maatregelen gestemd die de dalende vaccinatiegraad tegen moeten gaan.

De maatregelen zijn samengevat in 36 punten waaronder:

Het Europese parlement,
Laakt de verspreiding van onbetrouwbare, misleidende en onwetenschappelijke informatie over vaccinatie, die wordt verergerd door controverses en sensatiebeluste berichtgeving in de media en povere journalistiek.

Verzoekt de lidstaten en de Commissie verder werk te maken van de bestrijding van de verspreiding van dergelijke desinformatie, het opzetten van bewustmakings– en voorlichtingscampagnes om het vertrouwen in vaccins te herstellen, te zorgen voor meer educatie en dialoog, voor ouders, onder meer door de oprichting van een Europees platform dat erop gericht is de vaccinatiedekking te vergroten en te voorkomen dat misleidende informatie gevolgen heeft.

Is ingenomen met de bemoedigende vorderingen die zijn geboekt in de strijd tegen door het humaan papillomavirus (HPV) veroorzaakte ziekten en vormen van kanker dankzij vaccinatieprogramma’s tegen het HPV-virus,

Vraagt dat de lidstaten deze programma’s verder ontwikkelen en op zoek te gaan naar manieren om de vaccinatiegraad te verhogen en andere vormen van kanker te voorkomen, bijvoorbeeld door ook jongens op te nemen in de vaccinatieprogramma’s!

Censuur?
Zou het verwijderen van films over de slachtoffers van HPV worden gezien als  misleidende en onwetenschappelijk informatie over vaccinatie?

“De media zwijgen over wat ons aan het denken zou kunnen zetten”

Lobbyen in Brussel is een industrietak waar jaarlijks miljarden Euro’s in omgezet worden.
Volgens ‘Corporate Europe’, een organisatie die campagne voert voor meer transparantie, zijn er minstens 30.000 lobbyisten in Brussel. Een aantal dat bijna overeenkomt met de 31.000 personeelsleden van de Europese Commissie.

Dit heeft tot gevolg dat dagelijks duizenden lobbyisten, in dienst van grote (farmaceutische) bedrijven, advocatenkantoren, banken, PR-firma’s etc, naar schatting driekwart van de Europese wet, en regelgeving beïnvloeden.Zij voorzien politici en ambtenaren van de voor hun zaak ‘juiste’ achtergrondinformatie, data, opinies, invalshoeken en benodigde argumenten”

Europese Unie luidt de noodklok en onderzoeksjournalistiek bestaat niet meer in Nederland?
In de mainstream media heeft niemand de burger geïnformeerd over de maatregelen,
die onze keuzevrijheid en onze vrije meningsuiting willen inperken.

Bestaat onze democratie nog?
Madeleine Albreight, ex minister van buitenlandse zaken in USA schijnt gezegd te hebben dat een democratie de wens is van de meerderheid met respect voor de minderheid. Hoeveel van onze democratie is nog in tact? Het lijkt misschien heel wat dat we naar de stembus kunnen gaan, maar de praktijk laat zien dat de industrie de politiek in haar greep heeft. En dat daardoor zowel onze keuzevrijheid als vrije meningsuiting bedreigd worden.

Tot slot
Op 05-07-2018 staat de teller van de officiële gemelde bijwerkingen volgens VigiAccess, een organisatie die onder toezicht van de Wereldgezondheidsorganisatie bijwerkingen bijhoudt, op 83758 gerapporteerde gevallen.

Dit is het topje van de ijsberg omdat er naar schatting slechts tussen 1% en 10% wordt gemeld.
En het aantal zal alleen nog maar meer worden als we niet bereid zijn tijd en moeite te doen om ons te informeren en ervoor de zorgen dat deze informatie ook anderen bereikt.

Op 17 juli is Désirée Röver te gast bij Alwareness Tv om nog meer informatie te geven.

StichtingVaccijnvrij
Door Frankema/Mara Gabrriëlle

http://www.vigiaccess.org
https://www.nvic.org/nvic-vaccine-news/january-2015/cdc-changes-restrict-vaccine-reaction-reports.aspx

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button