Geldsysteem

Nieuw bewijs voor het gebruik van explosieven bij 9/11

De Lawyers’ Committee for 9/11 Inquiry, een organisatie die de belangen van de nabestaanden van de aanslagen op 11 september 2001 vertegenwoordigt, stuurt aan op een nieuw onderzoek naar de verwoesting van de WTC-torens.

De club heeft een 52 pagina’s tellende petitie aangeboden aan de openbaar aanklager in New York, die is ondertekend door familieleden van de slachtoffers.

De petitie laat onomstotelijk zien dat er explosieven zijn aangebracht en tot ontploffing zijn gebracht in de Twin Towers nog voordat de vliegtuigen in de torens vlogen.

Eén mogelijke conclusie
Het beschikbare bewijs leidt tot één mogelijke conclusie: deze explosieven hebben ervoor gezorgd dat de drie WTC-gebouwen zijn ingestort.

Onafhankelijk laboratoriumonderzoek naar stof dat is verzameld op Ground Zero wijst op het gebruik van zeer geavanceerde explosieven. In het stof is onder meer thermiet aangetroffen.

Analyses, seismische gegevens en ooggetuigenverslagen wijzen uit dat zich op 9/11 explosies hebben voorgedaan in de WTC-torens voordat de vliegtuigen zich in de gebouwen boorden.

Gesmolten ijzer
Brandweerlieden spraken van explosies en zagen gesmolten ijzer ‘zoals in een gieterij’. Ook dit wijst op het gebruik van geavanceerde explosieven en thermiet of thermaat.

In de stofmonsters zijn door zowel onafhankelijke als overheidswetenschappers ijzerrijke microbolletjes gevonden, opnieuw een indicatie dat er explosieven zijn gebruikt.

Zijwaarts
Op videobeelden is te zien dat tijdens de instorting van de Twin Towers zware stukken staal zijwaarts uit de torens vliegen, iets wat indruist tegen het officiële verhaal, namelijk dat de gebouwen zijn ingestort door de zwaartekracht.

Wetenschappelijke analyses, ooggetuigenverslagen en overheidsrapporten bevestigen dat er sprake was van sulfidering en corrosie als gevolg van extreem hoge temperaturen van het staal dat na de instorting in het puin is gevonden. Dit wijst op het gebruik van thermaat.

De petitie en de bewijsstukken zijn hier te bekijken.

NineforNews/Nexusfeed

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button