Artificial Intelligence

Open je ogen en oren in de wereld rondom

Nogmaals wil ik er, nu vanaf de eerste regel hier, op wijzen dat ik dit niet schrijft om ieder bang te maken, de grote pessimist, of negatieve fantast te zijn.Mijn doel (maar elk doet natuurlijk ‘vrij’ wat hij/zij wilt met deze, of enig andere, informatie) is om mensen (hopelijk) meer bewust te maken van wat er zich afspeelt achter de schermen – en toch openlijk te kijk staat.

Ook herhaal ik, voor de zoveelste maal, geloof mij NIET ! Maar doe zelf je onderzoek naar de waarheid !!!
Om beter makkelijker dingen te kunnen zien en horen waarbij er een rode lamp in je gedachten moet gaan oplichten is onder andere ;

Telkens iets van hogerhand (regering) aanprijst wordt als goed voor de bevolking, goed voor onze veiligheid.Daarom moet je geen pessimist zijn/worden maar wel realist en geen papegaai of je alles laten ingeven met een lepeltje en ja knikken.Weet ook dat om bepaalde zaken te kunnen doorvoeren men dingen in gang zet, provoceert, in scene zet.

Neem nu de recente plof-kraken in 4 banken in Belgie.
Ok, 1 keer, ok 2 keer, maar bij de 3de ging er bij mij toch een lamp branden. En stelde ik mij de vraag “zou hier iets achter kunnen zitten ?”, “Heeft dit misschien te maken met ons meer te willen overtuigen dat cash geld niet ‘safe’ meer is ?”Kijk ook naar de introductie (reeds geïmplementeerd) van het contactloos betaalsysteem die meer en meer opgang kent. Dit wordt ons ‘verkocht’ onder de noemer – als makkelijker en sneller te kunnen betalen voor kleine bedragen, geen cash mee te nemen, …

De Belgische postbediening ging in 2 weken plots heel erg achteruit en er kwamen vele klachten.
Tot na 2 weken het ook op het Tv journaal aangehaald werd. Bang ! Rode lamp. En ja hoor, een paar dagen later introduceert de Belgische post een nieuwe express dienst – levering binnen de 24u, maar wel tegen meer prijs !!!Vergeten we daarbij niet dat de 24u service reeds meer dan een jaar in voegen was en ook werkte. De Belgische post is een van de duurste in Europa !Laten we ook niet dat Post BE zelfs niet zo lang geleden Post NL zou overnemen.

Twee dagen geleden was er een fragment op het journaal ivm de ‘voordelen’ aangaande de nieuwe G5  Natuurlijk willen we snellere download/upload wanneer we surfen via smartphone of tablet. Ja, natuurlijk willen we overal connectie hebben. Ja, natuurlijk willen we die allernieuwste hebbedingen hebben (zelfs aan woekerprijzen). De reclame en de maatschappij in het algemeen maakt dat we zo makkelijk te manipuleren zijn en zelfs die zaken die in wezen slecht en zelfs heel slecht voor ons zijn, toch willen/moeten hebben.

De opmerking ik steeds hoor is “Waarom zouden ze dat doen ?
Denk je nu echt dat men zich daar mee bezig is ? Informatie vergadering van iedereen, wat is dat goed voor, en hoe zouden ze zoveel info kunnen stokers en controleren ?Wel … 1 antwoord … Big Brother, total controle.Maar aan ons verkocht/opgedrongen onder de noemen ‘voor U veiligheid’ !!??Het ergste is dat het allemaal gebeurd, natuurlijk zonder inspraak van het volk, en we blijkbaar geen keuze hebben. De technologie wordt verweven is alles en nog wat (geweten of niet) en indien geweten, aangebracht als iets beter, veiliger, sneller, gebruiksvriendelijker.

Eerst was er de 2.4GHz WiFi, dan de 5GHz Wifi, weldra komt de 60GHz !!!Voor GSM smartphones kwam na de GPRS de 2G, 3G, 3G+, 4G, 4G+ en nu is de installatie van 5G op volle toeren (Zoek bijv. eens op wat de invloed van 2.4GHz is op een watermolecule. En dan wat 60GHz (WiGi) doet bij een luchtmolecule.)Doe misschien ook eens een ’search’ online naar ‘Internet of things’ en ‘Internet of the world’.

Herinner je de film ‘The Net’ nog of bijv. ‘Enemy of the state’ en ‘Minority Report’ !!!?Weet ook dat de inplanting van een microchip bij mensen reeds in opmars is ! Kijk ook eens naar alles wat met vaccinaties gebeurd – en het plan voor verplicht vaccinatie ! En stel je daar ook de vraag “Waarom ?”

Ikzelf bracht bepaalde zaken aan het licht reeds 30 jaar  geleden dewelke pas onlangs echt ook op alternatieve sites te lezen waren. (Dat was ivm de ware aard van Chemtrails) Maar nogmaals, indien jij ook over al deze zaken meer wenst te weten, doe je eigen onderzoek. Vermits je deze tekst kan lezen heb je toegang tot een computer en het internet, dus …Bij technologie moet je steeds even stilstaan wanneer je leest/hoort ‘Nano-technologie’ en ’Smart (technologie)’ !!! Net zoals bij voeding waar je best wegblijft van alles met ‘Light’ en ’Diet’.

“When it doesn’t feel wright, it mostly isn’t”

Neo Van de Velde
Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button