TV

Alwareness Tv-5 Februari

Deze week bij Alwareness Tv

 De gast van deze week Anthony Migchels “Oprichter Florijn”

Rente is het grootste probleem wereldwijd.
Anthony legt uit hoe de banken de echte baas van deze wereld is.
Op eenvoudige toch indringende wijze verteld hij hoe wij er echt voor staan.

Hij verteld over de Florijn, een alternatief betaalmiddel.

Het Opmerkelijk Nieuws van Patricia Mensink:

Etnisch profileren, veel mensen hebben er last van, maar doen zelden aangifte.
De politie maakte bekend dat van alle 45 klachten slechts 1 gegrond was?
Patricia verteld er meer over.

Wakker worden met Percy Dens

Waarom is het zo moeilijk om het leven en alle facetten te accepteren?
Het blijft en is onze kernvraag..

Kortom er is weer veel besproken

Toon meer

Related Articles

One Comment

 1. Beste Patricia, Percy,

  Ik volg sinds een tijd met veel plezier julllie uitzendingen vanuit Canada waar ik sind 1995 woon. “Wat is geld en wie controleert het”, die vraag stelde ik mij 20 jaar geleden en heeft mij sindsdien beziggehouden. Vergeefs al die tijd geprobeerd vrienden en familie wakker te schudden (en goud te kopen). Ook de andere “complotfeiten”, 911, flat earth etc zijn door mij onderzocht, vastgesteld en geaccepteerd. In 2012 heb ik in Nederland mijn boek uitgegeven met daarin mijn eigen belevenissen in Canada en met als rode draad de aankomende crisis (van 2008 en de volgende) en de rol van het bankensyndicaat. Als ik in Nederrland ben, mogelijk later dit jaar kom ik graag een keer praten… Ondertussen veel succes met jullie belangrijke werk, er komt verandering. Hier is de link naar mijn boek/uitgever::

  https://www.boekenbent.com/shop/product_info.php?products_id=657

  Groeten,

  Jan van Roy
  Victoria, BC Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button