Columns

De deur is open

In oude Lemurische tijden werden heilige helende tempels en piramides op dit exacte vortexveld geplaatst om het verenigde collectieve veld en het individuele menselijke veld te verbinden met deze krachtpatsers om zo het veld en het scheppende en helende potentieel van de mens te versterken en te verheffen.

De heilige geometrie, wetenschap, astrologie en hoogst goddelijke rituelen die werden uitgelijnd en ontvangen door het Licht kwamen rechtstreeks van de Bron, God.

De leylijnen waren de verbinding tussen de spirituele dimensies en het fysieke rijk waarin de goddelijkheid werd weerspiegeld in overvloed, gezondheid, vrede en geluk.
Hoogfrequente energie schoot door de eters en werd versterkt en geactiveerd met de technologie die verder gaat dan alles wat we vandaag de dag kennen.

De sjamanen, genezers en lichtwerkers werkten als de technici, dokters en leiders van gemeenschappen om evenwicht en afstemming met alle aspecten van de natuur te geven.
De mensheid leefde en werkte in een verenigde harmonieuze plaats en op manieren die rechtstreeks in overeenstemming waren met God, liefde vertaald in liefde, zorg en

De leylijnen werden gehackt, vervuild en gemanipuleerd door het duister. De stenen, beelden, kerken en gebouwen die op de energetische levenslijnen werden geplaatst, waren niet langer in lijn met de Bron van Licht.
De spirituele blokkade sneed de mensheid af van zijn Bron, de pure Liefde en Licht; onze Levenskracht.

Een menselijk veld dat de adem en de hartslag ontvangt die het hart doet kloppen, maar die is losgekoppeld van Spirit, is een disfunctioneel veld zonder begeleiding, zonder Licht en directe Liefde van God van binnen in al het leven.

Een menselijke Mind die de dogma’s van de kerk en de elite begint te geloven en te accepteren dat God alleen buiten hem kan worden gevonden, dat hij sterfelijk is, vol zonde en voorbestemd om te lijden, wordt een verzwakte slachtoffer en gemolesteerde gevangene van de matrix , voedsel voor roofdieren om zich mee te voeden.

De bevrijding van de mensheid in dit Grote Ontwaken is grootser dan het menselijk oog kan zien.
De gevechten tussen donker en licht vinden achter de schermen plaats.
Stap voor stap wordt het draaiboek ontmanteld en de muren van de matrix afgebroken.
De oorlog die wordt gevoerd en het herstel, de opruiming en genezing van het energetisch veld, het menselijk veld en de genezing van de Mind van de mens zal zich langzaam op aarde gaan manifesteren in voorbeelden van deze bevrijding.

De Georgia Guidestones is er een.
Denk aan de monolieten die zijn geplaatst om het veld op te ruimen en voor te bereiden om het matrixveld neer te halen en voor nieuwe verbindingen te zorgen om het nieuwe veld van energie en bewustzijn in evenwicht te brengen en te verbinden.

Het Sirius portaal dat opende tussen 3 en vandaag 7 juli heeft de juiste omstandigheden, afstemming en activaties voor het menselijk bewustzijn mogelijk gemaakt om toegang te krijgen tot de volgende fase in de ascentie veroorzaakt door het decomprimeren van de matrixfrequenties.
Dit veroorzaakt een vacuüm in het veld voor veel hoog vibrerende wezens op deze planeet.
Een heel ongemakkelijk en pijnlijk gevoel.
De krachten vechten letterlijk en veroorzaken fluctuatie, decompressie en onmiddellijke opheffing in één keer als een vliegtuig in een onweersbui.

De timing van de ontmanteling van de matrix moet in afstemming en in fasen zijn om te kunnen integreren en balans te vinden.
Tegelijkertijd; verwacht tegendruk als reactie van de andere partij, maar onthoud de kracht van het Licht.
Het is immens.
Wij ZIJN immens
Wij ZIJN goddelijk
Wij ZIJN GOD

Het donker zal vallen wanneer het Licht helderder begint te schijnen.
Schijn mooie zielen.
Maak je veld schoon.
Voel je kracht.
Maak verbinding met de kristallen in de aarde om via je kanaal het kristallijnen veld steeds sterker te activeren.
Maak verbinding met de Bron van Licht.
Verbind je bewustzijn met Spirit.
De adem, de pols die werelden creëert: een nieuwe wereld.
Voel de Liefde van deze Goddelijke kracht naar je toe en door je heen stromen.
Dit is het Grote Ontwaken en de bevrijding van de mensheid.

De oude tijden van helende energieën, tempels en gemeenschappen die in vrede, harmonie en liefde voor elkaar leven, zullen terugkeren.
We betreden het kwantumveld van vrijheid.
De deur is open.

Tekst van Daniëlle

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button