Columns

Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena

Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hoge spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid.

Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’ Het symbool de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest. Ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. En zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd op hun plaats vielen.

Vele verhalen over Maria Magdalena zijn ronduit vreselijk.
Ze werdt gezien als een hoer (door de katholieke kerk in 1969 rechtgezet). Ze wordt niet erkend als de vrouw van Jezus. Ze wordt niet erkend als de apostel der apostelen en ze wordt zelfs helemaal niet genoemd in belangrijke Bijbel teksten. Mijn haren gaan daarvan recht overeind staan. Ik krijg het gevoel dat ik haar wil helpen om haar naam te zuiveren en de waarheid over haar te vertellen. Maar goed, wat is de waarheid?

Door vele boeken over Maria Magdalena te lezen, kreeg ik een beter beeld van haar.
Tijdens het lezen leek het alsof ik diep in mijn ziel al veel informatie had over de tijd dat Jezus leefde met Maria Magdalena. Als ik iets las, dan wist ik altijd meteen of het waar of niet waar was. Ik vond het erg bijzonder hoe mijn intuïtieve gevoel over dit onderwerp zo krachtig was. Jezus was altijd al bij me in meditaties als een gids en ik sprak daar veel mee, ook over Maria Magdalena.

Toen kwam de dag in het voorjaar van 2015, ik zal het nooit meer vergeten
In mijn dagelijkse vertrouwde meditatie kwam er duidelijk een boodschap: Ik kreeg de opdracht om naar het Kartharenland in Zuid-Frankrijk te gaan! Ik moest daar helpen de energiebanen, de krachtplekken van de aarde schoon te maken. Ik kon er niet meer om heen. Het is nu de tijd, dacht ik, ik moet gaan. In deze meditatie werd mij verteld dat Maria Magdalena contact met me op zou nemen als ik daar was.
Dat was een hele bijzondere boodschap. Ik vond dit erg spannend!

Zou dit lukken? Krijg ik wel begeleiding en kan ik dit wel? Ik had werkelijk geen idee
Ik besloot volledig in vertrouwen te blijven en me over te geven aan deze belangrijke taak op aarde. Het voelde voor mij als zeer belangrijk voor de energie van de aarde en zelfs van alle bewoners. Wat een verantwoordelijkheid om hieraan mee te helpen.Ik deed onderzoek op internet en voelde in naar welke plekken ik heen moest. Ik voelde letterlijk een ja of een nee per plek.

Deze energiebaan:
De Roseline is een bijzondere energielijn (leylijn) waar Maria Magdalena heel bewust heeft gewoond in
Zuid Frankrijk. Zij hield de energie daar ook schoon en hoog in trilling. Deze hoog trillende energielijn op aarde heeft een belangrijke functie door de geschiedenis heen. Hoog spiritueel intelligente vrouwen zijn daar altijd naar toe getrokken.

Zij voelen hun intuïtie sterker en volgen de ingegeven boodschappen op
Maria Magdalena was één van deze spiritueel intelligente vrouwen en is na de kruisiging van Jezus naar Zuid-Frankrijk, naar die belangrijke leylijn toe getrokken. Waarom ging ook Godin Isis naar dit gebied? Waarom gaan sterke vrouwen naar dit gebied? Ik ga dit allemaal duidelijk uitleggen in mijn bijzondere reisverslag.

Mijn partner begreep mijn opdracht die ik via de meditatie kreeg en we besloten met de auto twee weken naar Frankrijk te gaan. We hadden vooraf geen idee wat er zou gebeuren. We waren nog nooit met de auto op reis gegaan dus het was dubbel spannend. We boekten een aantal hotels en Gittes in het aangegeven gebied en storten ons in dit nieuwe avontuur.

Vanaf het eerste moment dat we op reis gingen voelde ik me gesteund door het universum en mijn partner. Op de eerste krachtplek waar we aankwamen voelde ik meteen hulp van Maria Magdalena. Ze vertelde me wat ik precies op die plek moest gaan doen. Ik voelde haar overweldigende energie. Ik stond perplex en was emotioneel zeer geroerd door deze ontmoeting met Maria Magdalena. Ik voelde me gesteund, begeleid en beschermd. Dit gevoel was voor mij mooier en krachtiger dan dat ik ooit had kunnen dromen. Ik kreeg door deze ervaring meteen nog meer zin en kracht om de andere plekken te gaan schoonmaken.

Deze reis heeft mijn hele leven veranderd!
Mijn vertrouwen groeide met de minuut en de liefde en aanwezigheid van Maria Magdalena was zo glashelder en liefdevol, dat ik geen dag meer zonder haar kon. Ik weet nu, dat ze er voor iedereen is die luistert naar haar/zijn innerlijke stem. Ik hou van haar en dank haar iedere keer als ze weer in mijn energie komt. Ze was één van de meest bijzondere vrouwen uit de geschiedenis naast Jezus haar man, ze heeft via haar lichaam de bloedlijn van Jezus en Maria Magdalena op aarde gezet. De heilige graal.

Dit waargebeurde reisverslag is uiteindelijk een boek geworden:
Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena.’ Ik wens dat ik je mag inspireren met dit boek om zelf op onderzoek te gaan naar Maria Magdalena. Ook wens ik dat je, net zoals ik, in Frankrijk de prachtige Maria Magdalena toer gaat maken, waar je zelf kan zien en voelen wat een geweldige geschiedenis er in Europa ligt.

De geschiedenis van de Katharen mag voor mijn gevoel niet voor niets zijn geweest.
De Katharen waren de beschermers van het gedachtegoed van Maria Magdalena en het geloof: ‘De Weg van de onvoorwaardelijke liefde.’ Ze verkondigden dit pure geloof dat Maria Magdalena samen met Jezus wilde onderwijzen, aan alle mensen. Duizenden mensen hebben hier hun leven voor gegeven, om de missie van Maria Magdalena te beschermen en door te geven. Maria Magdalena had zo’n bijzondere taak op aarde en speelde zo’n bijzondere rol naast Jezus, dit mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.

Yvonne Ros

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button