Columns

Loslaten

Dagelijks in mijn werk wordt er gesproken over loslaten. Vele malen moet ik dit vertellen aan mensen die in situaties zitten of omgang hebben met mensen die niet goed zijn voor mensen. Maar hoe komt het nu dat wij loslaten zo moeilijk vinden? Je zou zeggen je weet dat iets niet goed voor je is, dus stop er mee en daar is de kous mee af.

Helaas werkt het in ons systeem helaas niet zo eenvoudig. Echter heeft dit bijna allemaal te maken met beperkende gedachten en het niet kunnen accepteren van hoe een situatie of iemand is. Je bent bang dat er nooit meer iemand anders op je pad komt, of dat je nooit meer zo goed betaalde baan krijgt, dat er nooit meer nieuwe vrienden op je pad komen en ga zo maar door. Kortom je doet jezelf te kort om genoegen te nemen met iets of iemand die niet goed voor jou is.

Als je leert accepteren wat is, duidelijk je grens durft aan te geven in wat je niet en wel wil, van jezelf houdt, zodat je je jezelf ten alle tijden beschermt tegen alles wat niet goed is voor jou, dan zal het loslaten veel makkelijker gaan. Accepteer je de situatie niet, ga je niet respectvol met jezelf om en stel je geen grenzen dan hou je je gevangen in een leven of situatie die niet goed voor jou is.

Het niet kunnen loslaten ten aanzien van een persoon ook kan nog een karma stukje zijn vanuit een vorig leven. Hoogstwaarschijnlijk heb je eeuwige trouw aan iemand beloofd. Jou ziel houdt jou aan die beloften. Je kunt koorden knippen wat je wilt niets werkt. Wat wel werkt, of in ieder geval erbij helpt om dit proces te helen of te verzachten is het terugnemen van gemaakte afspraken in dit leven en alle vorige levens. Hierbij roep je Aartsengel Michael aan je zegt tegen hem dat je de afspraken tav die persoon, met voor en achternaam en 3x die zeggen, uit dit leven en alle andere levens terugneemt en verbreekt.

Als je echt wilt en daarbij accepteert dat het niet de bedoeling is dat je in dit leven en volgende levens met die persoon samen zal zijn, kan dit jou zeker helpen.

Heb je nog vragen ten aanzien van loslaten van mensen of situaties, neem gerust contact met mij of een andere collega van mij op. We helpen je met alle liefde om vrij te leven in liefde en in licht.

Angela
Oprechte Mediums

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button