Columns

Schuldwisser

Ik ben Ronald Etman, de bedenker van de Schuldwisser App.

Mijn verhaal begon nadat ik voor de tweede keer uit detentie kwam. Ik zat diep in de schulden omdat ik door de gevolgen van detentie mijn vaste lasten niet meer kon betalen.

Mijn achterstanden werden schulden.

Ik was dit niet gewend, ik verdiende toen ik begin twintig was, op straat 3 a 4 keer meer dan de gemiddelde Nederlander en had hierdoor een luxe leven.

Ik zat nu eenmaal diep in de schulden. De reden hiervoor was dat ik destijds wel wist geld te genereren maar niet wist het geld te behouden!  Ik had dus een probleem en moest dit oplossen.

Wat heb ik toen gedaan:

Ik heb verschillende stappen ondernomen om dit probleem op te lossen. Dat waren  niet mijn schulden maar de onwetendheid om mijn geld te behouden.

Ik zocht hulp bij de gemeente maar ik kon niet geholpen worden omdat mijn schulden niet hoog genoeg waren om in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening.

Stiekem was ik blij omdat ik ten aller tijden controle wilde hebben over mijn financiën.

Ik ben van mening dat wanneer je schuldenvrij bent geworden door middel van schuldhulpverlening je niets hebt bij geleerd over hoe je ook schuldenvrij blijft.

Uit verschillende verhalen blijkt dat mensen die uit de schuldsaneringen komen binnen 3 jaar weer in de schulden zitten. En dat door de gebrek aan financiële kennis.

Tijdens het aflossen ontdekte ik een systeem waardoor ik sneller mijn schulden afloste. Ik heb een hoge drang om mensen te helpen. Met die persoonlijke eigenschap en het systeem heb ik de app Schuldwisser laten ontwikkelen zodat ik mijn kennis op een makkelijk manier kan delen met anderen
Inmiddels geef ik lezingen en workshops voor jongeren en iedereen die het wil horen om te ondersteunen om anders met geld en schulden om te gaan.
Ronald Etman
https://www.youtube.com/channel/UCRkc3sG5JXv7ujOGz6Dpqfw
Wil je het aanschaffen, eenmalig  voor 3,95
ANDRIOD
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appone.schuldenwisser
Deze is van iOS
https://lnkd.in/dHab4Ec
Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button