Percy Dens

The God Code

Wetenschapper Gregg Braden deed een onwaarschijnlijke ontdekking die in elk geval mijn brein prikkelt en mijn hart doet bonzen van spanning. Vermoedelijk waren zijn eigen eerste reacties nog wat heftiger aangezien Gregg, zoals het een wetenschapper schijnt te betamen, een in de evolutietheorie gelovende atheist was.

Ken je Gregg Braden, of het boek dat hij in 2004 publiceerde na zijn ontdekking (van), ‘de God code’?

Lang verhaal kort: een combinatie van intensieve studies van de oude talen, numerologie, moderne wetenschap (genetica) en nog wat wetenschappelijke facetten onthulden een boodschap van onze schepper in de onveranderlijke toplaag van ons DNA. De boodschap luidt:

“God Eternal Within The Body”

Alle oorspronkelijke talen, zoals Sanskriet, Hebreeuws en Arabisch geven allen exact dezelfde betekenis van de numerologische waarden van de DNA toplaag vertaalt naar taal: God Eternal Within The Body.

Rondom deze ontdekking zijn heel wat meer (theoretische) ontdekkingen gedaan. Ontdekkingen over de tijd waarin we leven en de invloed ervan op de ontwikkeling  van ons DNA. Resulterend in allerlei speculaties over wat het allemaal betekent.

Ik nodig je daarom uit vooral zelf op onderzoek uit te gaan.
Hoe is Gregg tot zijn ontdekking gekomen en wat betekent het voor jou persoonlijk?

Voor mij best veel.
Niet in de laatste plaats om de  logica van de God code. Think about it! Waarom zou je als schepper jouw boodschap meegeven gegraveerd in steen, in boeken of tempels…?

Allerlei zaken die met het grootste gemak door de mens en/of natuur kunnen worden gewijzigd én vernietigd.

Maar Zijn woord beschreven in het onveranderlijke gedeelte in de bron van wie we zijn, ons DNA, lijkt me al wat meer de hand van een almachtige schepper.

Wie weet stammen we niet af van eencelligen en uiteindelijk de apen.

Wie weet is de aarde bewegingsloos en plat met een beschermende kap erover.

Wie weet hebben Dino’s nooit bestaan en zijn de zon en maan gewoon grote lampen die van heel dichtbij op ons schijnen.

Wie weet zijn we nooit op de maan geweest en zijn ‘deep space’ en mars helemaal niet bereikbaar vanwege de beschermende kap rondom onze platte aarde.

Wie weet staat ons plat in het midden van het universum en beweegt alles om ons heen zoals we zintuigelijk ook ervaren.

Wie weet zijn de sterren helemaal geen zonnen met melkwegstelsels maar engelen die de hemel beschermen.

Wie weet is ook het verhaal van gevallen engel Lucifer (ook wel een Satan genoemd) waar.

Wie weet is het Lucifer die tot het eind der tijden met zijn leger aan Goddelijke deserteurs over de aarde zal heersen en uit wraak naar God de aarde en mensheid zal proberen te vernietigen.

Wie weet heeft Jezus echt geleefd, leeft hij nog en zal hij terugkeren voor de dag des oordeels. Wie weet zijn we heel bijzondere Goddelijke schepselen hier op aarde met een bijzondere missie.

Wie weet…?

 

Percival Dens

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button