Columns

Wij vinden deze terreur op onze privacy al bijna gewoon, want “het hoort er tegenwoordig bij”

Hoera, het is vakantie en massaal gaan wij “vrijwillig” in lange rijen staan om behandeld te worden als criminelen. Wij gooien “vrijwillig” onze waterflesjes in de daarvoor aanwezige bak en als wij eindelijk aan de beurt zijn openen wij “vrijwillig” onze handbagage, gooien “vrijwillig” ons cashgeld, telefoontjes en laptops in een bak alvorens wij “vrijwillig” onze riem en schoenen uitrekken.

Als er toch nog een piepje afgaat mogen wij ons “vrijwillig” laten betasten alvorens wij weer naar onze bezittingen op zoek mogen gaan. Maar dan worden wij nog even naar de balie geroepen want de scanner heeft in de handbagage een nagelschaartje ontdekt.

Dom natuurlijk, want dat nagelschaartje mogen wij nu ook geheel “vrijwillig” inleveren. Soms mogen wij ook nog even glimlachen in een spiegel en “klik”, dat was het eerste vakantieplaatje, maar deze foto komt niet in ons vakantiefotoboek terecht. Wij vinden deze terreur op onze privacy al bijna gewoon, want “het hoort er tegenwoordig bij”.

En zo worden miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks als crimineel vee behandeld en het ernstige van deze zaak is, dat zij dat ook daadwerkelijk zijn in de ogen van de echte criminelen die dit terreursysteem hebben opgetuigd.

Maak je geen illusie, al die controles hebben niets te maken met het vangen van een terrorist, want die loopt gewoon via de achterdeur naar binnen waar die dag “toevallig” de bewakingscamera’s buiten werking waren i.v.m. “onderhoudswerkzaamheden”.

Iedereen die tegenwoordig een vliegreis boekt, werkt er geheel ”vrijwillig” aan mee om dit schizofrene systeem in leven te houden. Willen wij dit? Als wij het niet willen is de vraag, wie wil het dan wel en waarom?

Het antwoord is eenvoudiger dan je denkt. Tot en met het jaar 2000 liepen wij relatief eenvoudig met onze paspoorten langs de marechaussee en vond niemand het nodig om in onze handbagage te wroeten en dat was tot grote ergernis van de regerende Deep Sate elite (de onzichtbare bankiers) die veel meer controle wilden hebben op de bewegingen, bezittingen en vooral het geld van de burger.

Er werd een wet bedacht die grote inbreuk zou maken op de privacy van de reiziger, maar tegelijkertijd wisten de bedenkers dat deze wet geen schijn van kans had om goedgekeurd te worden door het parlement. Het lijvige document kreeg een stempel “GEHEIM” en belandde in een laatje. Dat duurde niet lang, want toen kwam 9/11…

Het laatje werd opengetrokken en in een record tijd werd op 26 oktober 2001 het voorgebakken wetsvoorstel (H.R.3162) met een grote meerderheid aangenomen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden. Bedenk daarbij dat de Republikeinse afgevaardigde voor Texas, Ron Paul aan The Washington Times vertelde, dat de nieuwe wetgeving door geen enkel congreslid vooraf gelezen mocht worden.

Om welke wet gaat het?
De PATRIOT Act (Public Law 107-56), backroniem voor “Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001”.
Ofwel: “Amerika verenigen en versterken door het verstrekken van passende apparatuur om terrorisme te onderscheppen en te belemmeren”. Natuurlijk, volgens deze wet draait alles om de belangen en de veiligheid van u en mij, de burger. Toch? Niets is minder waar.

Het komt er op neer dat wij dankbaar moeten zijn dat de Deep State elite een oplossing heeft bedacht voor een probleem dat niet bestond, maar waarvoor wij de rekening mogen betalen en waardoor zij, de criminele elite, wel krijgen waar zij geen recht op hebben. De totale grip op alle reisbewegingen op alle vliegvelden wereldwijd en het verspreiden van chaos en angst onder reizigers. Houd ze dom en maak ze bang is het motto. Dit verklaart de chaos en mensenmassa’s  op vliegvelden op bruist in tegen elk gevoel van vrijheid en privacy.

De wet omhelst natuurlijk heel veel meer dan alleen het terroriseren van onschuldige reizigers op vliegvelden. Zo geeft de wet bv ook eenzijdig toestemming om de regeringen van landen, zoals bv Duitsland, Nederland en België te bespioneren/af te luisteren. Dat deden ze natuurlijk al, maar nu doen ze het “legaal”. In kort: De wet verstevigt de Amerikaanse grip op het wereldtoneel en negeert elke vorm van privacy.

Wij hebben te maken met een arrogante kliek psychopaten die zich superieur waant aan alles en iedereen en leeft in een wereld van geld, macht, leugens en bedrog. Terwijl zij rondvliegen in hun privé jets, mogen wij de rekening betalen en achteraan in de rij aansluiten.

Fijne vakantie!

Groeten van B.Izar (Macht van de onzichtbare Bankiers)

ps:
Is alles wat ik hier heb opgeschreven waar? Het is in ieder geval mijn waarheid en ik nodig u dringend uit om zelf op onderzoek te gaan om ook uw waarheid te ontdekken. Zet in ieder geval elke dag grote vraagtekens bij alles dat van de overheid komt. Meer weten over hoe het systeem waarin wij leven waarschijnlijk werkt?Lees het boek “De Macht van de onzichtbare bankiers” en bezoek www.onzichtbaremacht.nl

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button