Columns

Vaccinaties hebben cellijnen van geaborteerd foetaal en embryonaal weefsel

Alle vaccinaties hebben cellijnen van geaborteerd foetaal en embryonaal weefsel. Het moment dat je baby geboren wordt is het hierdoor rijp voor een auto-immuunziekte. De Verenigde Staten heeft op dit moment de hoogste zuigelingensterfte van alle ontwikkelde landen

Het hoogste cijfer van auto-immuunziekten, waarin de mens langzaam door zijn eigen immuunsysteem wordt aangevallen en verzwakt of gedood. Humane Diploïde Cellen (geaborteerd foetaal weefsel) verschaffen de “celcultuur” waarin vaccinformules worden gekweekt of gevoed. De huidige vaccinaties die op dit moment in circulatie zijn en geaborteerd weefsel bevatten zijn:

1. #Polio #vaccinatie (Geïnactiveerd/IPV) & Oraal Polio (levend virus) druppels
2. #Mazelen, #Bof, #Rodehond vaccinatie/#BMR (Rubella component)
3. #Diphtherie, #Tetanus, #Kinkhoest, #Poliomyelitis vaccinatie (#DKTP/DTP)
4. #Varicella (#Waterpokken) vaccinatie & #Gordelroos #Zoster vaccinatie
5. #Hepatitis A vaccinatie
6. #Rabies vaccinatie

Sommige vaccins – BMR, HepA, RAB-HDC, VAR, ZOS en één vorm van IPV (de Polio vaccinatie in Pentacel) – worden cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt (Wi-38 en MRC-5). Dit wordt gedaan omdat alleen deze cellijnen de virussen in een hoog gehalte creëren voor massaproductie. De stam van het Rodehond vaccin is oorspronkelijk geïsoleerd van een geaborteerde foetus met een intra-uteriene infectie.

De veelgebruikte vaccins tegen de waterpokken en Hepatitis-A zijn volgens een groot aantal onderzoeken en publicaties ‘gefabriceerd met foetale cellijn WI-38’, die zijn ‘besmet met het HERV retrovirus dat bij kinderen kanker in de lymfecellen veroorzaakt,’ aldus dokter Deisher, die er tevens op wees dat deze cellijn afkomstig is van een opzettelijk geaborteerde 3 maanden oude vrouwelijke foetus.

‘Over heel de wereld worden vaccins die besmet zijn met menselijke foetale cellen niet enkel in verband gebracht met autisme, maar ook met epidemische leukemie en lymfekanker bij kinderen.’

Het team van dokter Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Australië, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geïntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een nieuwe toename van autisme plaats.

Al het foetale DNA dat in kinderen wordt geïnjecteerd is besmet. Hoofdonderzoeker Katie Doan legde uit dat menselijk foetaal weefsel wordt gebruikt om vaccins te kweken, omdat er dan minder auto-immune reacties optreden dan bij het gebruik van dierlijk weefsel. Volgens haar is het echter onmogelijk om onbesmet foetaal DNA te gebruiken, ondanks pogingen om het te zuiveren. Zodra dit in een kind wordt geïnjecteerd, kan het in combinatie met de genen van het kind autisme veroorzaken.

Geschreven door: Ramon Walter

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button