Ad BroereCorona

‘De Hele Olifant’

Vanwege de snel opeenvolgende gebeurtenissen in de wereld zet ik mijn nieuwsbrief voor de maand maart – geactualiseerd – op mijn blog. Ik relativeer geenszins wat er zich nu aan het voltrekken lijkt te zijn. De mensheid wordt op zijn twee gevoeligste aspecten geraakt: angst voor de dood (het coronavirus) en angst voor armoede en gebrek (de economie die lijkt in te storten).

In het gesprek dat de Israeli Yuval Harari met Adriaan Van Dis had voor De Wereld Draait Door betoogde Harari dat de mens een verhaal nodig heeft om in beweging te komen. Het verhaal dat zich nu aan het ontvouwen is, brengt een heftige beweging met zich mee. Vooral die van angst en paniek. Angstige mensen in paniek geven snel hun individuele zelfstandigheid uit handen als ze een reddingsboei toegeworpen krijgen. Het lijkt erop dat de kaarten zijn geschud.

Toch is dat niet waar volgens mij, want er is een factor die over het hoofd wordt gezien: De Liefde.

de stippen verbinden

Je kent ze vast wel uit de kindertijd, de genummerde stippen die, als je ze in de goede volgorde met elkaar verbindt, het hele beeld laten zien. Zoals in dit geval de olifant (in de kamer). Zo is het ook met alles wat tot ons komt via de media. Het Coronavirus, MH17-proces, verkiezingsstrijd in de VS, de klimaatplannen van Timmermans, de beurzen die een klap krijgen, de economie die wel of niet mis gaat en nog veel meer.

De voorpagina’s van de kranten en de kletsprogramma’s voor de TV bieden onderwerpen aan die dan weer enorm belangrijk zijn en dan weer uit beeld verdwijnen. Nieuws lijkt een product dat aan ons wordt verkocht. We zien alleen wel het product, maar niet met welk doel het product door onze strot wordt gedouwd. Want dat mogen we toch wel concluderen als we kijken naar het mediageweld waarmee ‘nieuwsfeiten’ aan ons worden gepresenteerd.

Het Coronavirus bereikt Europa

Codogno in Noord Italië is een stadje met zo’n 16.000 inwoners. Het ligt middenin het industriële centrum van Italië. Een 38-jarige mannelijke inwoner van dit stadje meldde zich bij het ziekenhuis met longproblemen. Hij bleek besmet te zijn met het coronavirus. Wie hem heeft besmet is onduidelijk. Hij zou wel contact hebben gehad met ‘een Chinese zakenrelatie’, maar die was zelf niet besmet. De man werkt overigens voor Unilever.

Deze Italiaan is volgens de autoriteiten de besmettingshaard van het coronavirus.

Inmiddels hebben we aanwijzingen dat het virus in een laboratorium bij Wuhan in China zou zijn gekweekt en dat dit is gebeurd in het kader van biologische oorlogsvoering. Hoe het uit dat laboratorium is gekomen en is verspreid in Wuhan is onduidelijk. Evenals dat het onduidelijk is hoe het virus in Noord Italië terecht is gekomen, uitgerekend in het midden van het industriële hart van Italië. Als het de bedoeling zou zijn om Europa vanuit Italië te treffen, dan lijkt dit vooralsnog effectief te zijn.

Dat biologische oorlogsvoering een realiteit is behoeft mijns inziens geen discussie. Het vanzelfsprekende gevolg ervan is dat landen die zich hiermee bezighouden geen openheid van zaken geven en ontkennen waarvan ze eventueel worden beschuldigd. Het is daardoor een doolhof waarin je gemakkelijk verstrikt raakt. Een aanwijzing staat in dit artikel: https://keralakaumudi.com/en/news/news.php?id=233326

De Italiaanse vrouwelijke arts Gismondo durft zich uit te spreken. Mondkapjes zijn hoe dan ook een bron van verwarring. Niet nodig, is ze resoluut. Ze vindt dat juist mensen in de gezondheidszorg kalmte moeten bewaren. ,,Wie zich met gezondheidszorg bezighoudt, heeft de plicht het uit te leggen. Zodat alle vaders en moeders kalmeren. Maar als mensen overstelpt worden met video’s van uitgestorven steden, van ambulances met gillende sirenes enzovoort, dan creëer je paniek.

De enorme hoeveelheid maatregelen die de Italiaanse overheid genomen heeft, lijken uit wetenschappelijk oogpunt overdreven. Maar mensen hebben een antwoord nodig. En verder wordt gezondheidszorg op politiek niveau vaak gebruikt voor eigen doelen. Daar zeg ik verder maar niks over. Behalve dat het onacceptabel is.”
Op de vraag hoe lang dit virus doorgaat: ,,Ik denk niet dat we volgende week niet meer over het coronavirus praten. In Italië hebben we maar erg weinig mensen die ziek zijn van alleen het coronavirus, die zijn op de helft van één hand te tellen.

De anderen zijn patiënten met een afweersysteem dat al was aangetast door andere ziektes en die vanzelfsprekend ook complicaties zouden hebben gekregen van een gewone griep. De paar mensen die zijn overleden hadden kanker in een vergevorderd stadium of waren al levensgevaarlijk ziek. Eén ding moeten we niet vergeten, en dat is handen wassen. Het toilet is één deur verder.”

Als al in 1981 de schrijver Dean Koontz schrijft in zijn thriller ‘The Eyes of Darkness’ dat er bij Wuhan een laboratorium is dat aan virussen werkt die voor biologische oorlogsvoering bestemd zijn en dat hij een virus het Wuhan-400 virus noemt, dan geeft dat toch te denken over wat er echt aan de hand is. De wetenschapper James Lyons-Weiler PhD, stelt na het virus te hebben geanalyseerd dat het  in een laboratorium werd vervaardigd, wat ook weer wijst op biologische oorlogsvoering. Lyons-Weiler krijgt ernstige kritiek te verduren vanwege zijn uitspraken.

Biologische oorlogvoering

Ik krijg nooit mail van The Economist, de roeptoeter van ‘De Club’. Nu plotseling wel. Een speciale editie over de pandemie die ons aan het treffen is en de gevolgen ervan voor de wereldeconomie. Alarmerende artikelen, bedoeld om iedereen te laten meegaan in deze paniekgolf. Zo van, er zijn ‘al’ 83.000 geregistreerde gevallen van het virus, maar waarschijnlijk zijn het er meer en er zijn tenminste 2.800 mensen aan het virus overleden.
De gekte heeft toegeslagen.. Er leven 7,8 miljard mensen op deze aarde.

Op 11 maart 2020  zijn er 126.000 geregistreerde gevallen van het virus, waaraan op die datum 4.600 mensen zijn overleden. Vrijwel alle volgens een Italiaanse arts waren dit mensen die op hogere leeftijd waren en al ernstig ziek. Ook heeft deze geweldige dame gezegd dat de berichtgeving over ‘het virus’ politiek wordt gestuurd en met zoveel woorden dat zij zich er als medicus van distantieerde.
Het feit dat ‘The Economist’ mij plotseling heeft uitverkoren om te mogen delen in hun wijsheid zegt mij genoeg. Iedereen moet mee in de paniek en straks aan de vaccinatie.

Janet Yellen, de zetbaas van de Federal Reserve van 2014 tot 2018 ‘acht het mogelijk’ dat de VS in een recessie gaat komen als gevolg van het coronavirus.
Daar heb je het.
Het coronavirus is de oorzaak van de neergang van de economie, niet alleen in de VS, wereldwijd.

Flauwekul, het coronavirus is het excuus om de economie te laten kelderen. Die economie ligt al lang op zijn gat. Het wordt in de lucht gehouden door allerlei manipulaties, zoals ongelimiteerde geldverruiming door de Fed van ex directeur Yellen.

Wat komt die door de media tot ongekende hoogte opgeblazen ‘pandemie’ toch goed uit.

Pandemie

Als je in de krant leest of voor de TV hoort spreken over ‘pandemie’ met betrekking tot het coronavirus, bedenk dan dat het pas een pandemie is wanneer het zich wereldwijd heeft verspreid EN als het een groot deel van de (wereld)bevolking heeft getroffen. Als er nu gesproken wordt over pandemie, dan is het niets minder dan -bewuste- paniekzaaierij. In Nederland waren op 11 maart 2020 503 geregistreerde gevallen van het Corona virus, op een bevolking van 17 miljoen mensen is dat een verwaarloosbaar klein getal.  Vijf sterfgevallen worden toegeschreven aan het Coronavirus.

Het echte probleem in Nederland is mijns inziens het enorme aantal chronisch zieken. Er waren in 2018 9,9 miljoen Nederlanders met een chronische aandoening. Dat is ruim meer dan de helft van de bevolking. Inmiddels zijn het er meer, want er zit een stijgende lijn in. Misschien wel het meest ernstige hierbij is, dat een kwart van de kinderen een chronische aandoening heeft.

Als er iets is waarover we ons druk zouden moeten maken is de vraag hoe het komt dat er zo veel mensen een of meer chronische aandoeningen hebben. En vooral, als we de echte oorzaken kennen, wat we eraan kunnen doen om deze echt slechte situatie te verbeteren.

Je zou toch geneigd zijn te denken dat zoveel chronisch zieken behalve voor de mensen zelf, ook slecht zijn voor de economie – behalve dan voor de farmaceutische bedrijven – maar nee, het Corona virus, dat is pas slecht voor de economie.

Meer stippen om te verbinden

Wetenschappers zoals Martin Pall waarschuwen voor de gevolgen van de toepassing van 5G. Er is nog geen studie, waarin wordt geconcludeerd dat 5G zonder risico’s is voor de gezondheid. Toch wordt er al op meerdere plekken in de wereld geëxperimenteerd met 5G. Proefgebieden zijn bijvoorbeeld Wuhan in China en Milaan in Italië. Uitgerekend daar is het aantal corona gevallen het grootst.

Uit studies is gebleken dat de 60 Ghz frequentieband grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, omdat bij deze frequentie zuurstofatomen worden geabsorbeerd. Dit heeft ademhalingsproblemen tot gevolg, die lijken op de klachten bij longontsteking. Velen zien 5G als een mensvijandig fenomeen dat vooral de controle over groepen en individuen versterkt en niets bijdraagt aan het menselijk welzijn.

Hieronder staan het aantal mensen die zijn besmet met het Coronavirus. De registratie is bijgehouden tot 11 maart. In China zijn meer dan 80 procent van de ziektegevallen geregistreerd in Hubei (Wuhan) en Italie 60 procent in Lombardije.

Vorig jaar tekende President Trump een executive order, die bij pandemie het optreden van vaccinatieteams mogelijk maakt. In Nederland wordt gezinspeeld op het uitroepen van de noodtoestand als de ontwikkeling rond het virus ongunstig zou zijn. Ook in dit land zou gedwongen vaccinatie het gevolg hiervan kunnen zijn. Vorig jaar is er in China massaal gevaccineerd hun eventuele werkzaamheid tegen het nieuwe coronavirus. Dat virus veroorzaakt de longziekte Covid-19, die uitgroeit tot een wereld­wijde epidemie en waartegen nog geen enkel medicijn bestaat. 

HLN-België, 4 maart 2020

Bill Gates beijvert zich al jaren voor vaccineren. Ook nu roert hij zich weer met ‘geneeskrachtige moleculen’. Mensen met reserves over vaccineren en in het bijzonder als Bill Gates zich ermee bemoeit, denken het hunne ervan. Die ‘geneeskrachtige moleculen’ zouden heel goed programma’s kunnen zijn om het eveneens technologisch gefabriceerde coronavirus te neutraliseren. Maar, niets voor niets, de geneeskrachtige moleculen bevatten waarschijnlijk meer software dat ongetwijfeld zijn invloed op ons denken of vermogen tot denken zal uitoefenen.

De hele olifant

Veel stippen met cijfers erbij. Wij verbinden de stippen door nauwkeurig de volgorde van de cijfers aan te houden. Voor ons verschijnt het beeld van de hele olifant. In mijn vorige nieuwsbrief heb ik me voor het eerst uitgelaten over die olifant. Dit was naar aanleiding van het interview van Yuval Harari voor DWDD. Harari gaf zijn visie op de verdere ontwikkeling van de mensheid.

Hij voorspelde het verschijnen van de transhumane mens, volgens hem superieur aan de huidige mens. De transhumane mens ligt binnen het bereik van hen die veel geld en macht hebben. De huidige mens gaat in transitie naar de transhumane mens. Wie daarin niet mee kan – of mee wil – zal volgens Harari verdwijnen, zoals ook de op aarde levende humanoïde soorten werden ‘opgeruimd’ door de homo sapiens.

Het proces hier naartoe is ingezet. De mensheid wordt op zijn twee meest gevoelige punten aangepakt, angst voor de gezondheid en angst voor gebrek.  Daarom wordt het coronavirus steeds meer opgeblazen totdat het de status van pandemie heeft bereikt. Angstige mensen zullen dan om bescherming vragen en dat krijgen ze dan dankzij Bil Gates met zijn ‘geneeskrachtige moleculen’.

Het probleem is dat er een technologie werd ontwikkeld, die ons voorstellingsvermogen te boven gaat. Daarom geloven veel mensen gewoon niet dat we met behulp van die technologie geheel kunnen worden onderworpen aan de wil van hen die deze technologie kunnen toepassen. Zij zijn de moderne tovenaarsleerlingen omdat ook zij niet in de gaten hebben welke krachten er achter die technologie drijven.

Wij worden met technologie bewerkt die ons bevattingsvermogen te boven gaat. Het programma wat er achter drijft is dat van de realisatie van de transhumane mens. Het is de vraag of dit proces nog te keren is. Als je de ontwikkelingen van de afgelopen weken waarneemt, dan is het duidelijk dat de mensheid in het algemeen gevoelig is voor ‘het verhaal’. Harari had het erover dat de mens een verhaal nodig heeft om in beweging te komen. Dat verhaal is er nu. Volgens de redacteur van Knack spoort het ons aan om na te denken over hoe wij het leven op aarde naar onze hand zetten. Weer schuldgevoel, dus.

Gemanipuleerde wezens, die wordt verweten dat ze niet vanuit hun Oorspronkelijke Zijn handelen. Het is echter juist die manipulatie die ons afhoudt van ons Oorspronkelijke Zijn, van Christus in ons. Als wij daarmee verbinding zouden maken, dan zijn de krachten die van mening zijn dat we een nutteloos soort zijn geworden, machteloos naar ons toe.

Het ziet er op dit moment niet gunstig uit. Toch blijf ik positief, want door de crisis waarin we nu verkeren, kunnen er twee dingen gebeuren. We laten ons meeslepen door de krachten die geen Liefde kennen, of we maken de verbinding met Christus in ons, waardoor we zelfs onder de grootste druk overeind blijven. Gelukkig zijn er heel wat en een toenemend aantal Mensen die daartoe in staat zijn.

© Ad Broere

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button