Columns

Verzamelpunt correctietherapie wat is dat?

De verzamelpunt correctietherapie is een eeuwen- en eeuwenoude therapie die door de sjamanen werd toegepast. De therapie is gebaseerd op evenwicht van lichaam en geest.

Alle materie van het kleinste nanodeeltje t/m sterren heeft zijn eigen magnetisch veld, zo ook het menselijk lichaam, maar daarbinnen ook weer elk orgaan apart, evenals de botten, huid, bloedcellen enz., enz. Elk met een eigen frequentie binnen een eigen bandbreedte.

Indien elk onderdeel binnen ons lichaam binnen die bandbreedte blijft ben je lichamelijk, maar ook geestelijk in evenwicht. Dan zitten de 2 verzamelpunten op de juiste plek (vergelijkbaar met alle magnetische banen van een staafmagneet, die bij de noord- en zuidpool bijeenkomen: de verzamelpunten van die magneet.

Ben je zwaar gestrest, verslaafd, epileptisch of bv overspannen, dan zit het verzamelpunt aan de voorkant niet op zijn plaats. Dat geldt ook voor o.a. hart, lever, darm, miltklachten.

Voor die laatste klachten zou een doorverwijzing naar een huisarts of specialist nodig kunnen zijn. Voor m.n. de psychische klachten kan de therapeut het verzamelpunt met 3 gerichte klappen, m.b.v. een rozenkwartssteen (neutrale energie) het foutzittende verzamelpunt terugplaatsen, waardoor de bewuste persoon geen behoefte meer heeft aan zijn/haar verslaving, niet meer gestrest is of geen epileptische aanvallen meer krijgt. Maar denk ook aan ADHD, fobieën, controlefreaks, burnout, enz.

Indien (huis)artsen deze therapie zouden inzetten zou de gezondheidszorg veel goedkoper worden, maar bovenal het welzijn van patiënten structureel verbeteren. Een aantal maal 3 klappen heeft veel meer effect dan eindeloze gesprekken en dozen pillen van de psychiater.

Verder kan ik je verwijzen naar gegevens op de website voor flaptekst, recensie en enkele lezersreacties. https://rientshofstra.nl/boeken/mijn-verzamelpunt

Ik heb dit boek op verzoek van Hermen Grondijs herschreven, met het boek van Jon Whale ‘Het Verzamelpunt’ als leidraad. Dit boek was voor de leek niet om door te komen, maar ook gedateerd. Ook wordt de edelstenenlichttherapie verklaard, een therapie die m.n. wordt ingezet bij lichamelijke klachten.

Rients Hofstra

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button