Columns

Einsteins tijddilatatie een denkfout?

Einstein was een matig student maar toch denkt iedereen dat hij een genie was. Einstein borduurde voort op de kennis van anderen, en omdat hij geen genie was maakte hij fouten (denkfouten).

Natuurkundigen gedragen zich als verblinde sekteleden, ze zijn niet voor rede vatbaar en je mag geen kritiek uiten op hun sekteleider Einstein.

Ik zal jullie uitleggen wat zijn grootste blunder was, hij maakte een simpele doch desastreuze denkfout die nu al meer dan 100 jaar voortwoekert. Je kunt het aan iedere natuurkundige vragen, Einstein beweerde dat de tijd sneller loopt als je een klok bv op een berg zet en dat de tijd langzamer loopt als een klok zich bv in een object bevindt dat zich snel verplaatst.

Alle natuurkundigen vinden dat geniaal, maar als ik aan natuurkundigen vraag of de tijd stilstaat als ik de batterij uit die klok verwijder dan zwijgen ze plots. Waarom? omdat ze dan doorhebben dat een klok geen tijd produceert. Dus ze mogen helemaal niet beweren dat de tijd sneller of langzamer loopt als een klok sneller of langzamer loopt.

Einstein had moeten concluderen dat de klok sneller of langzaam loopt in voornoemde situaties. Mogelijk ken je een natuurkundige, vraag hem of haar om uit te leggen wat tijddilatatie is en vraag na afloop of de tijd stilstaat als je de batterij uit die klok verwijdert in voornoemde situaties.

Ik heb onderstaande uitleg (in het Engels) naar vele natuurkundigen gestuurd en ze zwijgen allemaal, ze zwijgen omdat ik hun belangen ondermijn en ook hun aanbidders (de journalisten) negeren mij. De natuurkundigen demonstreren ook op tv hoe platte ruimte bij een hemellichaam buigt, en ze doen daarbij alsof dat realistisch is terwijl ze dondersgoed weten dat de ruimte niet plat is.

Bv bij onderstaande demonstratie, ze demonstreren dat met opzet onrealistisch (2-dimensionaal) omdat ze het niet realistisch (3-dimensionaal) kunnen visualiseren en dat is doelbewust bedrog (tegen betaling).

https://youtu.be/MTY1Kje0yLg

Die demonstratie is dus fraude maar iedereen vindt dat geweldig, ze houden onwetende burgers, studenten en overheden doelbewust voor de gek met die onzindemonstratie en ze worden daarvoor beloond met een topsalaris, hoge subsidies en roem. Ik heb de overheid en de rectoren van universiteiten gevraagd om deze demonstratie te verbieden en om dat onrealistisch model van platte gekromde ruimte niet meer bij te brengen aan onwetende studenten, ze weigeren om die wereldwijde fraude te stoppen en ook dat is doelbewust bedrog.

Universiteiten weigeren waarschijnlijk omdat ze miljoenensubsidies krijgen van de overheid en omdat ze ouders en studenten niet willen vertellen dat het fundament van de theoretische natuurkunde (wat die demonstratie weergeeft) bedrog is, en men is van mening dat ik een idioot ben omdat ik beweer dat Einstein een idioot was. Kijk naar onderstaande uitleg en oordeel zelf, ik beschrijf daarin hoe een klok werkt en dat geeft duidelijk aan dat ruimtetijd niet bestaat.

Einstein’s time dilation fallacy proves that he was wrong, time dilation is a huge mistake. Time dilation is based on the rate of clocks, Einstein claimed that time itself dilates when a clock runs faster or slower than another clock in a certain situation but that conclusion is a fallacy. A clock doesn’t produce time, it only registers amounts of time in the form of seconds and a second doesn’t say anything about what time is.

So if there is a dilation in the registration rate then it can only be second dilation, so when a clock runs faster or slower than another clock in a certain situation then its clock mechanism requires less or more time to form a second. A clock will form shorter or longer seconds (unnoticed), and that creates the illusion of time dilation when you compare that clock to another clock.

So gravity or a speed doesn’t affect time itself, it only affects that clock mechanism and that means that spacetime doesn’t exist. And that time dilation fallacy is devastating to other theories as well, theories which are intertwined with the non-existent spacetime or non-existent time dilation are incorrect as well.

So theories like Einstein’s theory of gravity, special relativity and general relativity, gravitational waves, massive black holes, dark matter, string theory, holographic principle, M-theory, E=mc2, Lorentz transformations, Lorentz length contraction, etc etc etc are incorrect, most theories in modern theoretical physics describe science fiction and a lot of education/research is based on those theories (for more than 100 years) and that is devastating to humanity. So Einstein’s incorrect theory of gravity is the reason why they cannot unify general relativity with quantum mechanics, you cannot unify science fiction with reality.

So Einstein’s theory of gravity is incorrect;

http://vixra.org/abs/1901.0184

And the origin of time and gravity reveals itself;

http://vixra.org/abs/1508.0191

Ik kan stapsgewijs uitleggen wat de tijd is, wat de zwaartekracht is en zelfs wat het heelal is, maar het interesseert de natuurkundigen niet omdat ik hun genie Einstein beledig en hun belangen ondermijn. Ze beseffen niet wat Einstein heeft gedaan, hij heeft de mensheid belazerd en zijn fraude zal eeuwig voortwoekeren als niemand luistert.

En ik begrijp de journalisten niet, iedere journalist moet aan waarheidsvinding doen maar ze weigeren om dit aan te kaarten. Ik heb ook aangegeven dat ze meerdere zwaartekrachtsgolven hebben gevonden die uitsluitend in ruimtetijd kunnen voorkomen, en die uitleg geeft aan dat ruimtetijd niet bestaat.

Dus bepaalde personen bij LIGO/VIRGO moeten met nepdata signalen van zwaartekrachtsgolven hebben gesimuleerd om een nieuwe miljardensubsidie te verkrijgen, en ook LIGO/VIRGO en de Einstein telescoopgemeenschap zwegen toen ik ze erop wees dat tijddilatatie voortvloeit uit een denkfout.

Iedereen weet dat LIGO/VIRGO signalen van zwaartekrachtsgolven (dus nep ontdekkingen) met nepdata simuleerde tijdens het onderzoek om de onderzoekers en de computers te testen, maar geen enkele natuurkundige/journalist stelde vragen toen het bewijs uitsluitend uit data bestond (resultaat, Nobelprijs).

Als een journalist die uitleg over Einsteins tijddilatatiedenkfout wereldwijd publiceert dan kunnen de natuurkundigen niet meer zwijgen, het geeft namelijk met 100% zekerheid aan dat Einstein geen genie was en dat belangrijke theorieën incorrect zijn.

En het geeft aan dat overheden al meer dan 100 jaar miljarden per jaar verspillen aan science fiction onderwijs/onderzoek, en dat bepaalde personen bij LIGO/VIRGO moeten hebben gefraudeerd en dat overheden nu onterecht miljarden besteden aan zwaartekrachtsgolfonderzoek.

Probeer maar een fout te vinden in die uitleg over die tijddilatatiedenkfout, iedere leek kan zien dat alles klopt.

Peter Raktoe.

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button