Awake
Trending

Wat zijn chemtrails?

Chemtrails worden overal in de wereld waargenomen. Het zijn de witte vliegtuigsporen die in de lucht blijven hangen en waarvan men denkt dat het verbrandingsdampen en gewone vliegtuigsporen zijn (contrails).

Er zijn steeds meer geluiden te horen dat dit niet onschuldige sporen zijn, maar chemtrails: chemisch sproeien door overheden en semi-overheden. Dit giftige sproeien zou verantwoordelijk zijn voor het broeikaseffect, maar ook voor een toename van gezondheidsproblemen.

Chemtrails geen contrails
Steeds meer wetenschappers, piloten, weerdeskundigen zijn zich bewust geworden van de vliegtuigstrepen die geen gewone vliegtuigstrepen zijn. Normaal gesproken blijft een vliegtuigstreep geen uren hangen. Chemtrails blijven uren zichtbaar in de lucht. Chemtrails hebben grote gevolgen voor mens, flora en fauna.

Chemtrails vinden plaats sinds 1991 en vanaf die tijd is er in veel landen een toename van ziekten. Vooral een toename van ademhalingsstoornissen, maar ook longaandoeningen, griep en allergieën. Bij dieren is er ook een toename van ziekten. Er wordt verteld dat chemtrails dienen om broeikaseffect tegen te gaan, maar volgens andere informatie verhogen chemtrails het broeikaseffect.

Hoewel onderzoek en informatie over chemtrails stuit op felle reacties die het tegendeel proberen te beweren, zit er een luchtje aan.

Gevolgen voor gezondheid

 • Voorhoofdholte ontsteking
 • Blijvende droge hoest
 • Gezwollen brandende ogen
 • Griepachtige koorts
 • Keelpijn
 • Migraine
 • Duizeligheid
 • Warrig denken
 • Vermoeidheid
 • Gewrichtspijnen
 • Rugpijn, nekpijn, spierpijn
 • Schimmelinfecties
 • Ademhalingsproblemen
 • Allergieën

Ontkenning
Overheid en semi-overheid houdt informatie over chemtrails graag onbekend. Er is ofwel felle kritiek op degenen die informatie naar buiten brengen over chemtrails. Dit wordt afgedaan als een conspiracy theorie.  Volgens journalisten is er sprake van censuur over het onderwerp chemtrails. Hier mag niets over gepubliceerd worden. Wat er in de krant komt wordt van bovenaf geregeerd.

Het KNMI ontkent het bestaan van chemtrails
Ook nadat een getuige meldde een raster van maar liefst 35 trails gezien te hebben, wat uitwaaierde tot een kunstmatig wolkendek. Tevens meldde de getuige de vreemde richting van de vliegroute, die niet gebruikelijk was voor een regulier verkeersvliegtuig. Marjolein Wenting van Luchtverkeersleiding Nederland zegt dat ze het woord chemtrails niet mag gebruiken.

VROM ontkent, Defensie ontkent
Woordvoerder Willem Schmid van Platform Nederlandse Luchtvaart ontkent eveneens. Volgens hem is het logisch dat naarmate de lucht vochtiger is, de strepen langer te zien zijn. Volgens hem is men paranoia.

HAARP
Wie denkt dat het bestaan van chemtrails onzin is, zou ook eens chemtrails in combinatie met HAARP kunnen intypen op Google.

Chemtrails, wat is nu het doel?
Als chemtrails niet ontkend worden, wordt er beweerd dat ze het broeikaseffect zouden moeten verminderen. Geheimzinnigheid, censuur, schorsing van personeel in luchtvaart die chemtrails aan de kaak stellen, ontkenningen van chemtrails wijzen erop dat chemtrails andere doelen nastreven dan het onschuldig verminderen van broeikaseffect. Ook de grote toename van gezondheidsproblemen waaronder Alzheimer laat zien dat chemtrails niet zo onschuldig zijn.

Omdat het hoe en waarom van chemtrails verzwegen moet worden is het exacte doel van chemtrails nog niet helemaal duidelijk. Er wordt geschreven over de doelen bevolkingsvermindering, onvruchtbaar maken van mensheid, verspreiden van virussen zodat men massaal ingeënt moet worden, klimaatverandering (opwekken aardbevingen en dergelijke).

Tips voor het bestrijden van de effecten

Vitamine E: de tocoferolen in vitamine E verminderd ontstekingen in de hersenen en de rest van het lichaam verminderen. Het verminderd het toxische effect van chemtrails. Amandelmelk is een goede bron van natuurlijk voorkomende vitamine E.

Vitamine C: is een krachtige beschermer van de hersenen.

Curcumine/curcuma is een antioxidant en bindt zich met aluminium en helpt de toxische effecten te verminderen. Het werkt ontstekingsremmend en remt ook de uitzaaien van kanker.

Saffraan: om de gezondheid van de hersenen te ondersteunen en om van chemicaliën te ontgiften. Het zit ook vol met kankerbestrijdende carotenoïden. In sommige onderzoeken heeft saffraan ook aangetoond dat het leren, het geheugen en de herinnering bevordert door een stof in de plant die ‘crocin’ wordt genoemd.

Vlaszaad/lijnzaad: is helpt bij het verminderen van stralingsvergiftiging en het ook de hersencapaciteit stimuleert.

Kaneel: zit vol met antioxidanten en kan ook de ontstekingsreactie in het lichaam verminderen.

Aanraders: Omega 3, Magnesium, vitamine B, Spirulina en of Chorella, vitamine D, Selenium, Bramhi, CBD olie, Nanozink en Nanozilver.

Chemtrails en de onderzoeken
Dat het broeikaseffect gecreëerd wordt door chemtrails en flora en fauna hier behoorlijk door beïnvloed worden, wordt aan alle kanten heftig ontkend. Anton Seuben verschaft eveneens informatie namens het SOPN (soeverein onafhankelijk nederlands persbureau). Journalist Toine Rongen schrijft regelmatig over chemtrails in Penthouse. De Canadese journalist William Thomas, die gespecialiseerd is in gezondheid en milieu, onderzoekt chemtrails en heeft er een documentaire over gemaakt. Een andere documentaire over chemtrails is van David Carnicom (www.carnicom.com).

En op website Weaterwars.info (opgezet door een meteoroloog) zijn informatie en filmpjes te vinden over chemtrails. Op Weahterwars.info is veel informatie te lezen over chemtrails en worden veel voorbeelden over extreme en vreemde weersomstandigheden, gestaafd met foto’s, gegeven.

Ook Willthomas.online geeft informatie over chemtrails. Will Thomas is een gerenommeerd journalist en schrijver.Een lezing van Will Thomas over chemtrails is te vinden op www.workingtv.com.

Oud-presidentskandidaat (democraten) Dennis Kucinch, oud-presidentskandidaat voor de Democraten en nu congreslid van Ohio, informeerde tijdens een symposium in 1999 over chemtrails die een rol spelen in de geheime ruimtewapenprogramma’s van het Pentagon. In 2001 probeerde hij de Space Preservation Act door het Amerikaanse congres te krijgen. Zijn voorstel mikte op een verbod van zowel alle mogelijke ruimtewapens als dat van chemtrails, die er voor zorgen dat de kracht van militaire radar- en radiogolven toeneemt.

Gabrel Setter (Duitse journalist van Raum & Zeit) haalt bronnen aan die verklaren dat er in de Zwitserse lucht zevenmaal zoveel barium zit als normaal.Barium verzwakt de spieren, inclusief die van het hart. Aluminium – ook een ingrediënt van chemtrails – dat wordt ingeademd, tast vrijwel direct de hersenen aan en kan leiden tot Alzheimerachtige symptomen.

Bron: Infoteur/Kathie Schene

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close