Columns

Wie is Bill Gates

Gates’ globalistische vaccinatie-agenda: een win-win voor Big Pharma en verplichte vaccinatie
Door Robert F. Kennedy Jr., voorzitter van Children’s Health Defense

“Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische filantropie, die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven voedt (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming (ID2020) te besturen) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid, het speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven. Gates’ obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is toegewijd om de wereld te redden met technologie en als ‘god’ de bereidheid heeft om te experimenteren met het leven van ‘mindere mensen’.

Gates beloofde zijn aandeel van 450 miljoen dollar van 1,2 miljard dollar om Polio uit te roeien. Hij nam de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI), die tot 50 dosissen van poliovaccins verplichtte door overlappende vaccinatieprogramma’s aan kinderen voor hun vijfde jaar. Nu geven Indiase artsen de Gates-campagne de schuld van een verwoestende polio-epidemie as gevolg van een vaccin-stam, die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

In 2017 draaide de Indiase regering het vaccinatieregime van Bill Gates terug en vroeg Gates en zijn vaccinatiebeleid om India te verlaten. Polio-verlammingspercentages daalden toen enorm. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat deze afkomstig is van het vaccinatieprogramma van Gates. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filipijnen houden allemaal verband met de vaccins van Gates. In 2018 was 70% van de wereldwijde poliogevallen afkomstig van Gates’ vaccins.

70% van alle poliogevallen in de wereld, waren het gevolg van Bill Gates’ vaccins.

In 2014 financierde de Gates Foundation onderzoeken van experimentele HPV-vaccins ontwikkeld door GSK en Merck, bij 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1.200 meisjes kregen ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziektes en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven ervan stierven. Uit onderzoek van de Indiase regering kwam naar voren dat door Gates gefinancierde onderzoekers doordringende ethische schendingen begingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse zuigelingen werden gedood en ernstige bijwerkingen ontstonden, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen. (E*: Dat is ruim 20% van alle gevaccineerden)

“We zijn proefkonijnen voor de medicijnfabrikanten”.
De filantropische praktijken van Bill Gates zijn “meedogenloos en immoreel.”

Tijdens Gates’ 2002 MenAfriVac-campagne in Sub-Sahara Afrika, hebben de medewerkers van Bill Gates duizenden Afrikaanse kinderen met geweld gevaccineerd tegen meningitis. Ongeveer 50 van de 500 kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor de medicijnfabrikanten” De voormalige senior econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als ‘meedogenloos en immoreel’.

In 2010 heeft Bill Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), met de belofte de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins. Een maand later vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen”. In 2014 beschuldigde de Katholieke Doctors Association in Kenia de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een nep-tetanusvaccincampagne.

Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin. Na de beschuldigingen te hebben ontkend, gaf de Wereldgezondheidsorganisatie uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt. Soortgelijke beschuldigingen kwamen ook uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filipijnen.

In 2010 vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen.” (…) In Kenia vonden onafhankelijke laboratoria de steriliteitsformule in elk getest tetanusvaccin. “Uiteindelijk gaf de Wereldgezondheidsorganisatie toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt.”

Een studie uit 2017 (Morgensen en anderen 2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het pretendeert te voorkomen. Gevaccineerde meisjes vertonen 10x het sterftecijfer van niet-gevaccineerde kinderen. Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie hebben geweigerd het dodelijke vaccin terug te roepen dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt.

“Een studie uit 2017 toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie 10 keer meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het pretendeert te voorkomen.”

Wereldwijd beschuldigen voorstanders van de volksgezondheid Bill Gates ervan de agenda van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te kapen en weg te leiden van projecten waarvan bewezen is dat ze infectieziekten tegengaan; schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling. De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van de 5 miljard dollar aan deze gebieden. Ze zeggen dat hij middelen heeft vrijgemaakt om zijn persoonlijke fetisj te dienen: dat goede gezondheid alleen uit een spuit komt.

Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins vervaardigen en doneert bovendien 50 miljoen dollar aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirusvaccin te versnellen. In zijn recente non-stop optredens in Pharmedia lijkt Gates blij dat de Covid-19-crisis hem de kans zal geven zijn Derdewereld vaccinprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

Bron: Children’s Health Defense, door Robert F. Kennedy

Bill Gates was nauw betrokken bij de planning van de wereldwijde coronavirus-pandemie en promoot nu niet alleen een coronavaccin, maar ook een verplichte vaccinatieregistratie. Hij pleit ervoor dat mensen alleen met de verplichte vaccinaties zouden mogen vliegen of volledig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Vertrouwen we onze gezondheid, regelgeving en controle toe aan iemand die zo’n omstreden reputatie heeft met betrekking tot het vernietigen van gezondheid, doden en steriliseren door vaccinaties en uitspraken met betrekking tot populatiereductie?

Doe zelf onderzoek voordat je welk vaccin dan ook accepteert! Uit bovenstaande casussen blijkt dat vaccins allesbehalve veilig zijn en er heel andere belangen een rol spelen.

 

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button