Columns

Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?

Voor velen was hij een onbekende tot hij een paar dagen geleden plotseling op televisie verscheen met de dringende oproep tot strengere maatregelen om een lockdown te voorkomen.

Hugo de Jonge benoemde Feike Sijbesma in maart als speciaal Coronagezant om het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin. Feike Sijbesma was tot l.l. februari bestuursvoorzitter van Bio-Chemie reus DSM.

Een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM met een aantal lucratieve bijbaantjes nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor minimaal €2.000.000,00 per jaar.
Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant.

Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen, nog niet bestaande vaccins te leveren.
De directeur van Medimmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge (de broer van).

Hans Sijbesma is sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).En inderdaad, Hans Sijbesma, is de broer van onze coronagezant Feike Sijbesma.De vele miljoenen van ons belastinggeld blijven op deze manier in de familie zogezegd.

Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen.

Slaaf lekker mensen

Peter Sattva

 

Copyright fotohttps://images.app.goo.gl/iogHMiqGdPWhMYYh8

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button