Artificial Intelligence

VG betekent het einde van het vrije internet in de EU

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) betekent het einde van het vrije internet in de EU en het einde van het vrije ondernemerschap.

De nieuw privacywet van de EU de AVG ,  is op  25 mei  2018 ingegaan. Als je op Google zoekt naar negatieve geluiden of berichten of Youtube films aangaande deze wet kom je van een koude kermis thuis.

Google heeft naar goed dictatoriaal gebruik er middels haar algoritmes voor gezorgd dat alle negatieve geluiden op internet aangaande deze wet in de “sandbox” zijn begraven.

Je vind hierover alleen maar  positieve geluiden en berichten op het internet dus het zal wel hosana zijn met deze nieuwe wet of toch niet?

De AVG wetgeving kan gezien worden als een een net geplante jonge boom maar zoals normaliter met (gezonde) jong geplante boompjes gebeurt gaat deze steeds verder groeien en zich vertakken tot straks een grote vele metershoge en zeer dikke eik met ook een zeer uitgebreid wortelstelsel.

Wij, het domme volk zijn zeer blij met de AVG want onze (online) gegevens en privacy zullen met deze wet zeer goed beschermd worden en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn, maar het echte doel van deze wet is uiteraard NIET DOOR DE MSM EN ALEID WOLF (IN SCHAAPSKLEREN) gecommuniceerd.

Met deze wet in de hand (en deze wet zal alleen maar elke dag verder groeien met nieuwe bepalingen en regels en vertakkingen zoals een goede boom betaamt) kan de EU straks niet alleen bedrijven die er volgens haar niet aan voldoen bestraffen met:

  • 1) een boete 4% van de jaaromzet of wanneer dit meer is dan 20 miljoen euro
  • 2) een boete van 20 miljoen euro per overtreding der wet;

Nee belangrijker is dat de EU bedrijven die niet aan de wet voldoen (en dit hoeft slechts maar op één punt te zijn) NAAR BELIEVEN KAN LATEN SLUITEN.

Het echte doel van de EU met deze wet is tweeledig.

a) De EU kan alle eenmanszaken, ZZP bedrijven, webshops, vof’s, kleine BV’s en dergelijke die DE EU NIET WELGEVALLIG ZIJN LATEN SLUITEN, dit is de eerste grote doelstelling van de AVG

We zullen zien dat (en ik verwacht dat dit binnen 5 jaar gereld zal zijn) op vrij korte termijn alle prive ondernemersinitiatieven in de EU (en ook veel ondernemersactiviteiten buiten de EU die zaken doen met EU burgers) zullen zijn verdwenen en weggeboet door de EU want dit is het meest belangrijke schandelijk doel van deze wet.

De enige bedrijven die zullen overblijven zullen zijn:

  • 1) kleinere en middelgrote bedrijven die een EU doel dienen en/of die de EU welgevallig zijn
  • 2) bedrijven die overheidsdiensten uitvoeren
  • 3) alle multinationals
  • 4) alle banken en verzekeringsbedrijven
  • 5) bepaalde nutsbedrijven en bedrijven die op “duurzame energie” gericht zijn.

Verder zullen alle kleine bedrijven en webshops (dus de particuliere bedrijfjes en het grootste deel van hetMKB) zijn verdwenen en opgegaan zijn in de multinationals of de EU welgevallige bedrijven.

Dit is een buitengewoon belangrijk doel want het vrije ondernemerschap is de EU al jarenlang een gigantische doorn in het oog, de mensen die het vrije ondernemerschap beoefenen zijn vaak rechts en intelligent en houden vaak niet van de EU, ze zijn slimmer dan 95% van het overige klootjesvolk dat altijd naar de overheid kijkt voor haar natje en droogje en dat wil dat de overheid alles voor hun regelt. Vrije ondernemers zijn onafhankelijk en zijn zeker niet afhankelijk van een overheid.

Door nu het vrije ondernemerschap te vernietigen zullen deze 5% slimme mensen veranderen in zielige handophouders die volledig afhankelijk zullen worden van de overheid (en door de boetes) ook nog met een dikke schuld zullen komen te zitten dus nog afhankelijker van de overheid worden, dit is een echt win situatie van de overheid.

De multinationals zullen de activiteiten en producten van het MKB en de kleine bedrijven en webshops overnemen, hun monopoliepositie zal dus NOG VEEL STERKER WORDEN en dat is ook precies wat de EU wil en wat de Nederlandse en andere overheden willen want de EU en de hele wereld worden achter de schermen geregeerd door HET GROOTKAPITAAL, HET BANKWEZEN EN DE MULTINATIONALS. Deze partijen zitten uiteraard ook achter de invoering van de AVG, niet de EU, niet de NL overheid maar de machtselite zit erachter.

Uiteraard zullen (voor de vorm) ook grote bedrijven en multinationals VOLOP boetes krijgen voor overtredingen van de AVG anders zou het volk immers wel eens onraad kunnen ruiken, maar niet getreurd, deze bedrijven zijn uiteraard allemaal TOO BIG TO FAIL, dus zal de rekening van de boetes keurig bij de belastingbetalers in de EU worden gelegd die deze naar goed gebruik keurig en zonder morren zullen ophoesten (we zijn dit immers al gewend) zo kan de machtselite ook nog hiervan lekker profiteren

b) De alternatieve media kan met de AVG in de hand de nek om worden gedraaid door de EU,  van alle websites die de EU onwelgevallige informatie verstrekken en zullen die binnen 5 jaar verdwenen zijn.

De AVG regelt ook de privacy van informatieverstrekking en van bijvoorbeeld foto’s etc. Met de AVG in de hand kunnen overheden straks alle artikelen die bijvoorbeeld door een ALTERNATIEVE MEDIAWEBSITE worden verstrekt laten toetsen en bij elk bericht zal de alternatieve mediawebsite dan moeten aantonen waar elk detail van het artikel vandaan komt, de bronvermelding en OF ER TOESTEMMING IS VERLEEND DOOR DEGENEN DIE IN DE BRONVERMELDING ZIJN VERMELD.

Dit kan zeer ver gaan. Want elk alternatief artikel komt vaak met beweringen, dit is gezegd door meneer x, dit is gedaan door mevrouw y, dit is gedaan door meneer x omdat meneer x dit wilde bereiken etcetera etcetera. Het is dan een koud kunstje voor overheden of de EU om zogenaamde “getuigen” op te roepen die (bijv. tegen betaling) zullen aangeven dat zij de bron zijn van een door een alternatieve media in een artikel gedane bewering en dat ze hiervoor geen toestemming hebben gegeven, en NOG BELANGRIJKER dat hun privacy door deze website die hun uitlatingen online gezet heeft geschonden is. Het gevolg is dan hetzelfde voor een alternatieve mediawebsite als voor een bedrijf.

Een boete,
(niet van de jaaromzet want het kan gaan om een website zonder winstoogmerk of zonder winst) maar een te bepalen boete, of en dit ligt meer in de lijn der verwachting want dit is uiteraard want de machtselite beoogt voor de alternatieve media.

Sluiting van de alternatieve mediawebsite doordat deze kopierechten heeft geschonden
Ook hier geldt weer dat (net zoals bij de bedrijven) er heus wel een aantal alternatieve websites die de EU en de overheden welgevallig zijn zullen blijven bestaan om alternatief nieuws te spuien. Dit is dan uiteraard wel alternatief nieuws over Aliens, en drakenmensen, sites die het bestaan van de Sasquatch en het monster van Loch ness kunnen bewijzen en andere ongein.

Met deze wet zal het voor de EU een koud kunstje zijn om binnen één jaar alle alternatieve geluiden op internet te laten verstommen of het nu is op een alternatieve website als deze, een alternatief youtube kanaal of instagram of een alternatief facebook account of een alternatief twitter account, overal kan de EU accounts en websites laten sluiten die een voor de EU (of de Nederlandse regering) onwelgevallig geluid laten horen.

Dit zijn de twee belangrijkste doelstellingen van de AVG, er zijn er vast nog wel meer maar deze twee doelstellingen zijn voor de EU (ik bedoel dus de machtselite) van het grootste belang.

Bron: Geennieuws.com

Toon meer

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button